Δείτε ΤΙ θα συμβεί στον Οργανισμό σας, αν για 30 μέρες πίνετε ΜΟΝΟ νερό! Δεν πάει το μυαλό σας... - Fanpage

Δείτε ΤΙ θα συμβεί στον Οργανισμό σας, αν για 30 μέρες πίνετε ΜΟΝΟ νερό! Δεν πάει το μυαλό σας…

1. Το νερό είναι φίλος σας

Στον κόσμο της υγείας και της φυσικής κατάστασης, το νερό είναι απαραίτητο. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να αρχίσετε να πίνετε μόνο νερό για τις επόμενες 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιείτε σόδα, καφέ ή χυμό. Τα οφέλη που θα έχει για την υγεία σας αυτό, πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

2. Σας κάνει πιο δυναμικούς

2

Επίσης, το νερό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της γνωστικής σας απόδοσης κατά 30%. Αυτό σημαίνει, ότι το νερό θα ενισχύσει σημαντικά τη δημιουργικότητα, την εστίαση και το πνευματικό σας δυναμικό. Και το μόνο που έχετε να κάνετε για να επιτύχετε αυτή τη διανοητική ώθηση, είναι να πίνετε 8 με 10 φλιτζάνια νερό την ημέρα!

3. Το δέρμα σας θα λάμψει

Καλές και οι κρέμες που κοστίζουν μια περιουσία, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, είναι να πίνετε άφθονο νερό! Με την κατανάλωση περισσότερου νερού, θα μπορούσατε να αντιστρέψετε και να αποτρέψετε τα σημάδια γήρανσης.

4. Θα αρρωσταίνετε λιγότερο συχνά

4

Το νερό βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες και τα απόβλητα, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον όλεθρο στο ανοσοποιητικό σας σύστημα αν παραμείνουν. Το πόσιμο νερό ενεργοποιεί το ήπαρ και τα νεφρά σας, ώστε αυτά τα ζωτικά όργανα να καθαρίσουν το σώμα σας από τις τοξίνες.

5. Η καρδιά σας θα είναι πιο δυνατή

5

Προφανώς, ένας από τους καλύτερους τρόπους για την προώθηση μιας υγιούς καρδιάς είναι το πόσιμο νερό. Μια μελέτη που διεξήχθη από την American Journal of Epidemiology, διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έπιναν πέντε ή περισσότερα ποτήρια νερό κάθε μέρα, είχαν 41% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή συγκριτικά με όσους έπιναν λιγότερα από δύο ποτήρια την ημέρα.

6. Θα χάσετε πόντους

Close-up of a woman in sportswear measuring her waist

Το νερό κάνει το σώμα σας πιο αποτελεσματικό στο να καθαρίσει τις τοξίνες και να αφαιρέσει το λίπος. Επίσης, οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν την αφυδάτωση με την πείνα, πράγμα το οποίο οδηγεί σε υπερκατανάλωση φαγητού. Η σωστή ενυδάτωση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιορίσετε την πείνα και να χαλαρώσετε.

7. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια

7

Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το βαρύ, ληθαργικό συναίσθημα πίνοντας περισσότερο νερό. Η αφυδάτωση είναι η πρώτη αιτία κόπωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε εάν καταναλώνετε περισσότερο νερό, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα υψηλά.

8. Θα είστε χαρούμενοι

8

Μελέτες έχουν δείξει, ότι ακόμη και η ήπια αφυδάτωση μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας. Εάν πίνετε νερό συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να κρατήσει τα πνεύματα σας σε υψηλά επίπεδα.

9. Θα γλυτώσετε χρήματα

9

Εάν πάψετε να καταναλώνετε καφέδες και γλυκά ποτά, θα γλιτώσετε χρήματα και θα τα αποθηκεύσετε για κάποιο άλλο σκοπό.

Credit: Guff

Αφήστε το σχόλιο σας: