Δυναμώστε τα οστά και τις αρθρώσεις σας και Ανακουφιστείτε από τον Πόνο στα Γόνατα με ΑΥΤΗ τη Θαυματουργή Συνταγή! - Fanpage

Δυναμώστε τα οστά και τις αρθρώσεις σας και Ανακουφιστείτε από τον Πόνο στα Γόνατα με ΑΥΤΗ τη Θαυματουργή Συνταγή!

Με την πάροδο του χρόνου, το σώμα μας μπορεί να βιώσει ανεπανόρθωτη βλάβη λόγω της συνήθους φθοράς και λόγω όλων αυτών, συχνά υποφέρουμε από πόνο και δυσφορία.

Οι αρθρώσεις μας γίνονται λιγότερο ευέλικτες και συχνά αισθανόμαστε πόνους σε αυτές, ιδιαίτερα στα γόνατα.

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι ο κοινός πόνος είναι αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, όπως είναι η γήρανση, οι τραυματισμοί και η κακή στάση του σώματος. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές και πρέπει να αντιμετωπίζεται έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα.

Ωστόσο, υπάρχει μια φυσική θεραπεία που είναι τέλεια για τον πόνο στα γόνατα.

Η συνταγή έχει ως εξής:

Συστατικά:

  • 2 κουταλιές μη αρωματισμένης ζελατίνης (40 γραμμάρια)
  • 50 γρ. σπόρους κολοκύθας
  • 3 κουταλιές της σούπας σταφίδες
  • 7 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο
  • 220 γρ. μέλι
  • 5 κουταλιές της σούπας σουσάμι

Παρασκευή:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια, χύνουμε το μίγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Χρήση:

Παίρνουμε μια κουταλιά δύο φορές την ημέρα, το πρωί με άδειο στομάχι και πριν από το γεύμα μας.

Αυτό το σιρόπι θα ενισχύσει το μεταβολισμό, καθώς και τις αρθρώσεις και τα οστά. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα επωφεληθούμε!

Επίσης, υπάρχει ακόμη μια θεραπεία για την αρθρίτιδα και τον πόνο στις αρθρώσεις – η αλοιφή καψαϊκίνης, η οποία εφαρμόζεται στις αρθρώσεις και τα γόνατα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε τη συνταγή για να παρασκευάσετε αυτή τη σπιτική κρέμα για την αρθρίτιδα και τον πόνο στις αρθρώσεις.

Credit: Healthyfoodhouse

Αφήστε το σχόλιο σας: