Εξαφανίστε την πλάκα των δοντιών ΑΝΕΞΟΔΑ και απαλλαγείτε από την ουλίτιδα με Φυσικό τρόπο! - Fanpage

Εξαφανίστε την πλάκα των δοντιών ΑΝΕΞΟΔΑ και απαλλαγείτε από την ουλίτιδα με Φυσικό τρόπο!

Όσον αφορά τα δόντια, οι άνθρωποι δεν είναι και πολύ τυχεροί. Έχουμε μια σειρά δόντια και αν την χάσουμε, την χάνουμε για πάντα. Γιατί να μην είμαστε σαν τους καρχαρίες; Θα είχαμε μερικές σειρές από δόντια και δεν θα φοβόμασταν αν χάναμε την μία από αυτές.

Σοβαρά όμως, η υγιεινή των δοντιών θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον μία από τις προτεραιότητες στην ζωή μας. Πρέπει να διατηρούμε τα δόντια μας σε καλή κατάσταση, γιατί χωρίς αυτά επηρεάζεται ολόκληρη η διαδικασία της πέψης (και αυτό δεν είναι καλό).

Η πλάκα είναι αυτό που μαζεύεται στα δόντια με τον καιρό αν δεν τα πλένουμε συχνά. Σε ακραίες περιπτώσεις, κάνει τα δόντια να σαπίζουν και προκαλεί ακόμη και ουλίτιδα. Όλοι ξέρουμε πόσο ακριβοί είναι οι οδοντίατροι, γι’αυτό είναι χρήσιμο ένα κόλπο για να απομακρύνουμε την πλάκα εύκολα και γρήγορα.

Πάρτε μια κούπα, λίγη μαγειρική σόδα, αλάτι, υπεροξείδιο του υδρογόνου, νερό, μια οδοντιατρική ξέστρα και λίγο αντισηπτικό στοματικό διάλυμα.

3

Για να ετοιμάσετε το μίγμα, ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Βρέξτε την οδοντόβουρτσα σας, απλώστε λίγο από το μίγμα πάνω της και μετά βουρτσίστε τα δόντια σας για 5 λεπτά και φτύστε ό,τι έχετε στο στόμα σας στον νεροχύτη.

Μετά ανακατέψτε μια κούπα υπεροξείδιο του υδρογόνου με μισή κούπα νερό. Κάντε γαργάρα με αυτό το διάλυμα για ένα λεπτό περίπου και ξεπλύντε το στόμα σας με νερό ή στοματικό διάλυμα. Μόλις τελειώσετε, πάρτε την οδοντιατρική ξέστρα και ξύστε προσεκτικά τα κίτρινα υπόλοιπα (προσοχή στα ούλα σας!).

Καλό είναι να πλένετε τα δόντια σας και να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα συχνά και να αποφεύγετε την πολλή ζάχαρη!

Credit: higherperspectives.com

Αφήστε το σχόλιο σας: