Κίτρινα Δόντια ΤΕΛΟΣ! Δείτε ΠΩΣ θα τα επαναφέρετε στο Φυσικό Λευκό τους με ΑΥΤΗ τη Θαυματουργή Συνταγή! - Fanpage

Κίτρινα Δόντια ΤΕΛΟΣ! Δείτε ΠΩΣ θα τα επαναφέρετε στο Φυσικό Λευκό τους με ΑΥΤΗ τη Θαυματουργή Συνταγή!

Όλοι θέλουν ένα αστραφτερό χαμόγελο. Είτε από μεγάλην κατανάλωση καφέ, είτε από μαύρο τσάι, από κάπνισμα ή απλά από ανεπαρκές βούρτσισμα, τα δόντια μπορούν να γίνουν κίτρινα και να αποχρωματιστούν. Αντί να δίνεται εκατοντάδες ευρώ για λεύκανση, υπάρχει ένας πιο φυσικός τρόπος για να πετύχετε αυτήν τη λάμψη.

Το μυστικό βρίσκεται στο λάδι της καρύδας.

3

Εξαφανίζει φυσικά τους λεκέδες, χωρίς να επιτίθεται στο σμάλτο. Άλλο ένα από τα οφέλη της είναι πως φρεσκάρει την αναπνοή.

4

Θα χρειαστείτε:

1 κ.σ από φυσικό έλαιο καρύδας

Οδηγίες:

Αρχικά αφήστε το λίγο να μαλακώσει, μέχρι να γίνει αρκετά ρευστό. Βάλτε το λάδι καρύδας στο στόμα σας πριν πλύνετε τα δόντια σας. Αφήστε τα να μουλιάσουν στο λάδι για 10 με 15 λεπτά. Εάν σας έρχεται να το φάτε ή να το φτύσετε, ξεκινήσετε με μία μικρότερη ποσότητα Αφού περάσει αυτός ο χρόνος, φτύστε το και ξεπλύντε με νερό. Τώρα πλύντε τα δόντια σας όπως συνήθως.

Επαναλάβετε την θεραπεία μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

5

Για να αποφύγετε τους λεκέδες στα δόντια, ελαττώστε την κατανάλωση του καφέ και του μαύρου τσαγιού και καλό θα ήταν να κόψετε το κάπνισμα. Είναι σημαντικό επίσης να πλένετε τα δόντια σας ανάμεσα στα γεύματα.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: