Με ΑΥΤΟ το σετ ασκήσεων θα κάψετε πιο γρήγορα το λίπος στο σώμα σας, με μόλις 15 λεπτά επαναλήψεων τη μέρα. - Fanpage

Με ΑΥΤΟ το σετ ασκήσεων θα κάψετε πιο γρήγορα το λίπος στο σώμα σας, με μόλις 15 λεπτά επαναλήψεων τη μέρα.

Αυτές οι ασκήσεις περιλαμβάνονται σε πολλά έντονα εκπαιδευτικά προγράμματα που δεν διαρκούν περισσότερο από 15 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε την σωστή τεχνική.

Ακόμα και οι πιο πολυάσχολοι άνθρωποι μπορούν να βρουν χρόνο για ένα τέτοιο σετ.

Κάντε το σωστά:

1. Πριν κάνετε κάποια άσκηση, πρέπει να κάνετε προθέρμανση για να προετοιμάσετε το σώμα σας. Κάντε διατάσεις, μερικά καθίσματα και τεντώστε όλο το σώμα σας.

2. Βάλτε ένα χρονόμετρο ρυθμισμένο στα 15 λεπτά. Κάντε τις ασκήσεις με τη σειρά, χωρίς να σταματάτε άμα δεν χρειάζεται. Επαναλάβετε όσες φορές μπορείτε μέσα στα 15 αυτά λεπτά.

3. Κάντε αυτό το πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα, όχι σε συνεχόμενες μέρες. Προσπαθήστε να αυξήσετε τον αριθμό των επαναλήψεων με τον καιρό.

4. Μετά από 3 εβδομάδες, αυξήστε την ώρα που γυμνάζεστε σε 20 λεπτά.

Καθίσματα σούμο

1

Σταθείτε με τα πόδια σας πιο ανοιχτά από το άνοιγμα των ώμων. Τραβήξτε πίσω τους γοφούς και χαμηλώστε για να κάνετε ένα squat. Πηδήξτε πάνω και προσγειωθείτε μαλακά. Επαναλάβετε 12 φορές.

Κάμψεις με σηκωμένο το χέρι

2

Ξεκινήστε από τη θέση των κάμψεων. Το σώμα σας θα πρέπει να είναι σε ευθεία. Χαμηλώστε το σώμα σας λυγίζοντας τους αγκώνες. Ανεβείτε πάλι πάνω και χτυπήστε τον ένα ώμο σας. Επαναλάβετε και ανεβαίνοντας χτυπήστε τον άλλο ώμο με το χέρι σας. Επαναλάβετε 12 φορές.

Σανίδα με αναπήδηση

3

Πάρτε τη θέση σανίδας με τα πόδια, την πλάτη και τον λαιμό να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή, και τα πόδια σας τεντωμένα. Τραβήξτε τα πόδια σας στα χέρια σας σε άλμα, μετά πηδήξτε επάνω, ισιώνοντας τα χέρια σας επάνω. Επιστρέψτε στη θέση καθίσματος και ανασηκωθείτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 12 φορές.

Σανίδα με λυγισμένα γόνατα

5

Πάρτε θέση σανίδας και στηριχτείτε στους αγκώνες σας. Τραβήξτε το αριστερό σας γόνατό στον αριστερό αγκώνα σας και στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε με το άλλο σας πόδι. Επαναλάβετε 12 φορές.

Καθίσματα με πήδημα ψηλά και στο πλάι

6

Πηδήστε προς τα πάνω και προς τα πλάγια από τη θέση καθίσματος και στη συνέχεια μεταβείτε στην άλλη πλευρά. Επαναλάβετε 12 φορές.

Σανίδα με ανύψωση χεριού

7

Ξεκινήστε από τη θέση των κάμψεων. Τεντώστε το δεξί σας χέρι παράλληλα με το έδαφος, πηγαίνοντας ταυτόχρονα το δεξί σας πόδι στα πλάγια. Γυρίστε στην αρχική θέση και επαναλάβετε με την αριστερή πλευρά σας. Επαναλάβετε τρεις φορές για κάθε πλευρά.

Πηδήματα με τα γόνατα στο στήθος

8

Σταθείτε με τις φτέρνες σας στο ύψος των ώμων σας, τα γόνατά σας λίγο λυγισμένα και τα χέρια σας μπροστά στο στήθος σας. Πηδήξτε προς τα πάνω και μαζέψτε τα γόνατά σας όσο πιο κοντά στο στήθος σας γίνεται. Προσγειωθείτε ομαλά. Επαναλάβετε 12 φορές.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: