Πείτε αντίο στον Πονοκέφαλο μέσα σε δευτερόλεπτα και ΧΩΡΙΣ να πάρετε χάπια, απλά Πιέζοντας αυτά τα 8 Σημεία στο σώμα σας! - Fanpage

Πείτε αντίο στον Πονοκέφαλο μέσα σε δευτερόλεπτα και ΧΩΡΙΣ να πάρετε χάπια, απλά Πιέζοντας αυτά τα 8 Σημεία στο σώμα σας!

Έχετε κουραστεί να επισκέπτεστε το γιατρό σας και να παίρνεται χάπια για τον πονοκέφαλο;

Δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές για γρήγορη ανακούφιση από πονοκεφάλους και ρινική συμφόρηση.

ΣΗΜΕΙΟ YINTANG

1

Το σημείο αυτό, βρίσκεται μεταξύ των εσωτερικών άκρων των φρυδιών σας και είναι γνωστό ως «Τρίτο Μάτι». Ο πόνος στην περιοχή αυτή σχετίζεται με την κούραση των ματιών, όταν κάποιος εργάζεται συνεχώς με υπολογιστές. Ένα απαλό μασάζ στο σημείο αυτό, εξαφανίζει τον πονοκέφαλο σε δευτερόλεπτα.

ΣΗΜΕΙΑ TIAN ZHU

2

Είναι τα δύο σημεία, που βρίσκονται μεταξύ των αυτιών σας και τη σπονδυλική σας στήλη. Αυτά είναι υπεύθυνα για τα προβλήματα που σχετίζονται με τα μάτια, τα αυτιά και τη μύτη. Αν κάνετε απαλό μασάζ σε αυτά τα σημεία, μπορείτε να απαλλαγείτε από τη ρινική συμφόρηση, τον κανονικό πονοκέφαλο και τον πονοκέφαλο που προκαλείται λόγω ημικρανίας.

ΣΗΜΕΙΑ YINGXIANG

3

Αυτά τα σημεία, βρίσκονται στις πλευρές των ρουθουνιών σας κατά προέκταση των γραμμών του εσωτερικού των ματιών. Κατά καιρούς, έχετε πονοκέφαλο επειδή έχετε κολπική συμφόρηση.

Δοκιμάστε βελονισμό σε αυτά τα σημεία. Ανακουφίζει από το άγχος, καθαρίζει τη συμφόρηση και κατά συνέπεια μειώνει τον πονοκέφαλο.

ΣΗΜΕΙΑ SHUAI GU

4

Αυτά τα σημεία, βρίσκονται σε απόσταση περίπου δύο με τρία εκατοστά ξεκινώντας από τα μαλλιά κοντά στα αυτιά. Δοκιμάστε βελονισμό σε αυτά, για να απαλλαγείτε από τον πόνο στην κροταφική περιοχή και την κούραση.

ΣΗΜΕΙΑ ZAN ZHU

5

Αυτά τα δύο σημεία, βρίσκονται στο κάτω μέρος του εσωτερικού των φρυδιών σας. Κάντε μασάζ σε αυτά τα σημεία με κυκλικές κινήσεις, για να απαλλαγείτε από ρινική συμφόρηση και μύτη που τρέχει, που επίσης προκαλούν πονοκεφάλους.

ΣΗΜΕΙΑ HE GU

6

Βρίσκονται ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη. Πιέστε αυτά τα σημεία προσεκτικά, για να απαλύνετε τους μυς του λαιμού σας, τον πόνο στην πλάτη και τον πονόδοντο.

Πείτε αντίο στον πονοκέφαλο αποφεύγοντας τα χάπια!

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: