Ποιες είναι οι τροφές που μας τρώνε την ενέργεια - Fanpage

Ποιες είναι οι τροφές που μας τρώνε την ενέργεια

Πολλές φορές έχει τύχει να βρίσκεστε στη δουλειά και το χασμουρητό να μην σταματά. Εκτός από τον φόρτο εργασίας, ο οποίος ευθύνεται για την έλλειψη ενέργειας, ίσως να έχετε καταναλώσει υδατάνθρακες.

Ένα πρωινό που βασίζεται σε λάθος τροφές ή κατανάλωση λάθος τροφών το προηγούμενο βράδυ, είναι μερικοί παράγοντες που τρώνε την ενέργεια σας και σας κάνουν ερείπιο την επόμενη ημέρα.

Μπορεί ένα ποτήρι κρασί πριν τον ύπνο να μοιάζει χαλαρωτικό για πολλούς, ωστόσο, είναι ικανό να σας καταστρέψει τον ύπνο και να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι το επόμενο πρωινό.

energeia1

Bagels. Eίναι ένα είδος ψωμιού που περιέχει σε μεγάλη ποσότητα υδατάνθρακες και αποτελεί μια από τις χειρότερες τροφές του πρωινού γεύματος σας. Εκτός αν δεν θέλετε να έχετε μια παραγωγική ημέρα…

energeia2

Καφές. Η καφεΐνη μπορεί πραγματικά να σας μειώσει την ενέργεια. Μόλιε η δράση της καφεΐνης εξασθενήσει, τότε θα επιστρέψετε σε εκείνο το σημείο που βρισκόσασταν πριν την καταναλώσετε.

energeia3

Τα δημητριακά θεωρούνται από τα πιο υγιεινά γεύματα -κυρίως για το πρωί- αλλά ειδικά εκείνα που περιέχουν αρκετή ζάχαρη μπορούν πολύ εύκολα να σας στείλουν πίσω στο κρεβάτι σας.

energeia4

Αν είστε από τους τύπους που καταναλώνουν πολλά φρούτα-σνακς κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποφύγετε τα κεράσια (ή τον χυμό από το φρούτο). Σύντομα θα… «κρασάρετε».

energeia5

Αφήστε το σχόλιο σας: