Τρεις εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσετε βάρος, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστική - Fanpage

Τρεις εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσετε βάρος, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστική

Θα θέλατε να δείτε τα επιπλέον εκατοστά γύρω από τη μέση σας να εξαφανίζονται μόνα τους όσο εσείς ξεκουράζεστε ή απλά αναπνέετε; Σας φέρνουμε καλά νέα: και όμως είναι δυνατόν!

Βρήκαμε εναλλακτικούς τρόπους για να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς να καν να πάτε στο γυμναστήριο ή κάνοντας αυστηρές δίαιτες.

Αναπνοή

1

Ο βασικός κανόνας των ασκήσεων αναπνοής: η εισπνοή και η εκπνοή δεν γίνεται με το στήθος, αλλά με την την κοιλιά. Η λεπτή μέση και η εκγύμναση των κοιλιακών μυών επιτυγχάνονται με τις ασκήσεις αναπνοών – μπορείτε να ξεκινήσετε με 15 λεπτά την ημέρα.

Εναλλασσόμενο ντους

2

Αυτή η μέθοδος συχνά συνδυάζεται και με άλλες μεθόδους. Μετά το συνηθισμένο σας ντους, εναλλάξτε τη θερμοκρασία του νερού – από κρύα μέχρι καυτή. Το γνωστό σκωτσέζικο ντους βοηθάει όχι μόνο να απαλλαγείτε από περιττά κιλά, αλλά επίσης και από μια σειρά ασθενειών, όπως αρρυθμία, παχυσαρκία, αγγειακή δυστονία, υπέρταση στο πρωτογενές στάδιο και κυτταρίτιδα.

Μασάζ

3

Για να καταπολεμήσετε τη συσσώρευση του υποδόριου λίπους, αποτελεσματικό είναι και το μασάζ. Χρησιμοποιήστε ειδικά εργαλεία για μασάζ, βεντούζες, αιθέρια έλαια, ακόμα και συσκευές μασάζ. Θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε το λίπος, να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή και θα εξομαλύνει τις κινήσεις του εντέρου. Η διαδικασία μπορεί να εκτελείται τόσο στο σπίτι μόνοι σας, όσο και σε ειδικά ινστιτούτα. Οι συνεδρίες πρέπει να είναι συστηματικές.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: