3 μέρες μετά τη γέννηση του γιού της, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο. Οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν οι καλύτερες! - Fanpage

3 μέρες μετά τη γέννηση του γιού της, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο. Οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν οι καλύτερες!

Η Danielle Haines είναι είναι στα 30 της από την Αριζόνα και είναι έγκυος για πρώτη φορά. Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη, και καταλήγει να γεννήσει στο σπίτι τον μικρό γιο της Ocean. Είναι τρελαμένη από χαρά, έχοντας επιβιώσει τη γέννηση. Αλλά δεν συνειδητοποιεί ότι το επόμενο εμπόδιο είναι ακριβώς μπροστά της. Η Danielle αναπτύσσει επιλόχεια κατάθλιψη.

Όταν η αδελφή της Sarah την επισκέπτεται τρεις ημέρες της μετά τον τοκετό, βγάζει αυτή την φωτογραφία. Την ανεβάζει στο Facebook με την εξής λεζάντα:

3

“Αυτή είναι μια φωτογραφία του εαυτού μου τρεις ημέρες μετά τον τοκετό. Ήμουν τόσο ευάλωτη, ήμουν ένα χάος.

Μου άρεσε πολύ το μωρό μου, μου λείπει ο μπαμπάς του (πήγε πίσω στη δουλειά εκείνη την ημέρα), ήμουν θυμωμένη με τη μαμά μου , η καρδιά μου ράγισε για τον αδελφό μου, γιατί η μαμά μου μας άφησε και τώρα έχω ένα μικρό αγόρι που μοιάζει με αυτόν, οι θηλές μου είναι ραγισμένες και αιμορραγούν, το γάλα μου δεν ξεκίνησε ακόμα, το μωρό μου ήταν πραγματικά πεινασμένο, ένιωθα λύπη για το γεγονός ότι οι άνθρωποι σκοτώνουν μωρά επίτηδες, δεν έχω κοιμηθεί από τότε που πήγα είχα τον τοκετό, δεν ήξερα πώς να χειριστώ το στήθος μου, ο κόλπος μου πονάει επειδή κάθομαι συνέχεια για να θηλάζω, ήμουν έτοιμη να χάσω το μυαλό μου μέχρι που ήρθε η Κέιτι.

Με τάισε το πρωί και ξαναήρθε αργότερα για να με ταΐσει μεσημεριανό γεύμα. Μετά μία από τις 7 αδελφές, η Σάρα, ήρθε εκείνο το βράδυ για να φέρει δείπνο. Η Σάρα έβγαλε αυτή την φωτογραφία μου. Μου και είπε, “Γεια σου! Πώς είσαι;” και της απάντησα “Είμαι χάλια.”

Μιλήσαμε, άκουγε, και μου είπε, “Έχω περάσει τα ίδια αυτά που περνάς τώρα.” Με βοήθησε να ξέρω ότι τρελάθηκε και αυτή!!! Στη συνέχεια, είπε, “Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά έχεις μια φωτογραφική μηχανή; Είσαι πολύ ευάλωτη και τόσο όμορφη.” Είμαι τόσο χαρούμενη που έβγαλε αυτή τη φωτογραφία. Κατέληξε να μείνει για πολύ περισσότερη ώρα. Την χρειαζόμουν.”

Είχα ένα απίστευτο διάστημα μετά τον τοκετό. Δεν ήταν εύκολο, αλλά με υποστηρίζανε πολύ και μου υπενθύμιζαν ότι οι μητέρες πριν από μένα είχαν περάσει αυτό το μέρος της μητρότητας, και ότι θα το ξεπεράσω και εγώ. ”

4

Με αυτά τα παθιασμένα λόγια, η Danielle εξέφρασε την απελπισία και την αβεβαιότητα που επηρεάζει πολλές μητέρες μετά τη γέννα τους. Τα ειλικρινά και λιτά της λόγια έχουν συγκινήσει πολλές μητέρες και μίλησε κατευθείαν στην ψυχή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημοσίευση της Danielle έχει ήδη μοιραστεί πάνω από 20.000 φορές, δίνοντας παρηγοριά από πολλά σχόλια στην πληγωμένη μητέρα.

5

Εν τω μεταξύ, η Danielle είναι και πάλι ευτυχισμένη. Έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη και τώρα απολαμβάνει τη ζωή της με το μικρό γιο της Ocean.

6

Αν θέλετε και εσείς να επιστήσετε την προσοχή σε αυτό το σημαντικό θέμα και να διαδώσετε τη σοβαρότητα του προβλήματος, τότε μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους τους γνωστούς σας και δείξτε σε άλλες μητέρες που πάσχουν από αυτή τη μορφή κατάθλιψης, ότι δεν είναι μόνες τους.

Αφήστε το σχόλιο σας: