8 Χρόνιοι Καπνιστές Φωτογραφίζονται Πλάι στα Δίδυμα Αδέρφια τους που Δεν Καπνίζουν. Οι διαφορές θα σας Σοκάρουν! - Fanpage

8 Χρόνιοι Καπνιστές Φωτογραφίζονται Πλάι στα Δίδυμα Αδέρφια τους που Δεν Καπνίζουν. Οι διαφορές θα σας Σοκάρουν!

Είναι γνωστό, ότι το κάπνισμα είναι πολύ βλαβερό για την υγεία του ανθρώπου. Το έμφραγμα, οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος του πνεύμονα, είναι μόνο μερικές από τις συνέπειες που προκαλεί.

Το κάπνισμα, εκτός από την υγεία, επηρεάζει και την εξωτερική εμφάνιση. Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από δυο δίδυμους ανθρώπους, όπου ο ένας από τους δυο καπνίζει. Είναι εμφανή η επίδραση που μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα στο πρόσωπο, τα μαλλιά και τα δόντια.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από 79 ζεύγη πανομοιότυπων διδύμων για τις ανάγκες του φεστιβάλ Twins Days στο Οχάιο. Ο σκοπός αυτής της φωτογράφισης, δεν ήταν εξ αρχής αυτός, οπότε οι διαφορές μεταξύ των διδύμων, είναι ακόμη πιο ρεαλιστικές.

1. Τα μάτια είναι το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό που μαρτυρά εάν κάποιος είναι καπνιστής ή όχι. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο καπνιστής είναι ο άνθρωπος στα δεξιά. Έχει μικρότερα, πιο βυθισμένα μάτια και φέρει περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπό, συγκριτικά με το δίδυμο αδερφό του στα αριστερά. Επίσης παρατηρούμε ότι τα μαλλιά του καπνιστή, είναι πιο αραιά.

1

2. Εδώ, η διαφορά είναι πολύ εμφανής. Παρόλο που τα δυο άτομα βρίσκονται στην ίδια ηλικία, φαίνεται λες και έχουν μεγάλη διαφορά. Η καπνίστρια είναι αυτή στα δεξιά. Η συγκεκριμένη κυρία καπνίζει για 16 συνεχόμενα χρόνια. Ο αποχρωματισμός του δέρματός της, είναι πολύ εμφανής. Ακόμη, μπορούμε να δούμε τη ζημιά που έχει προκληθεί στα χείλη, τα μάτια, αλλά και τα μαλλιά της.

2

3. Η σύγκριση αυτή έχει λιγότερο κραυγαλέες διαφορές. Η γυναίκα στα αριστερά είναι αυτή που καπνίζει. Μπορείτε να δείτε πολύ εντονότερες ρυτίδες στο μέτωπό της, κάτω από τα μάτια της, και γύρω από τη μύτη της. Υπάρχουν επίσης έντονες σακούλες κάτω από τα μάτια της.

3

4. Σε αυτή την περίπτωση, η καπνίστρια στα δεξιά, κάνει μόνο δύο τσιγάρα την ημέρα και έτσι οι διαφορές είναι λιγότερο έντονες. Οι διαφορές ως επί το πλείστων, βρίσκονται στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά και μάτια της καπνίστριας.

4

5. Είναι εμφανές, ότι η καπνίστρια εδώ βρίσκεται στα δεξιά. Έχει λευκά και αραιά μαλλιά, καθώς και γερασμένο δέρμα.

5

6. Αυτές οι δύο κυρίες, είναι ηλικιωμένες και έτσι οι διαφορές είναι λιγότερο έντονες. Η γυναίκα στα αριστερά είναι η καπνίστρια, αφού έχει πιο γκρίζα μαλλιά και πιο έντονες ρυτίδες στα φρύδια και το άνω χείλος.

6

7. Η γυναίκα στα αριστερά είναι αυτή που καπνίζει, αφού έχει περισσότερες ρυτίδες από την αδερφή της. Αυτό φαίνεται στα μάγουλά της, στα μάτια, αλλά και το λαιμό. Επίσης το δέρμα της, έχει αρχίσει να αποχρωματίζεται.

7

8. Εδώ, η γυναίκα στα αριστερά είναι η καπνίστρια. Τα χείλη φαίνονται ιδιαίτερα ζαρωμένα και αποχρωματισμένα, σε αντίθεση με την αδερφή της.

8

Credit: Good

Αφήστε το σχόλιο σας: