9 Ασκήσεις για Επίπεδη Κοιλιά, που χρειάζονται μόνο 10 λεπτά τη μέρα. Αξίζει να τις δοκιμάσετε! - Fanpage

9 Ασκήσεις για Επίπεδη Κοιλιά, που χρειάζονται μόνο 10 λεπτά τη μέρα. Αξίζει να τις δοκιμάσετε!

Ποιος δεν θέλει να είναι σε φόρμα και να έχει ένα επίπεδο στομάχι; Λοιπόν, αυτό είναι πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε. Αυτή η διαδικασία απαιτεί πολύ χρόνο και αφοσίωση.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ανέφικτο και με μεγάλη προσπάθεια, θα είστε σε θέση να επιτύχετε τους στόχους σας. Για το σκοπό αυτό, είναι πολύ σημαντικό να ασχολείστε με τους κοιλιακούς σας κάνοντας τις σωστές ασκήσεις.

Σήμερα, θα παρουσιάσουμε 10 ασκήσεις που θα διαρκέσουν μόνο 10 λεπτά της ημέρας σας. Είναι πολύ αποτελεσματικές και αν τις εκτελείτε τακτικά, δεν θα έχετε πλέον λίπος στην κοιλιά, εμπιστευθείτε μας! Έτσι, δείτε παρακάτω!

Πρακτικές για επίπεδο στομάχι:

1. Roll

Ξαπλώστε με ίσια την πλάτη σας. Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα και επεκτείνετε τα ευθεία. Διαδώστε τα χέρια σας στις πλευρές. Φέρτε τα πόδια σας προς το πάτωμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν το αγγίζετε.

Στη συνέχεια, επαναφέρετε τα γόνατά σας στον κορμό σας και ανεβείτε πάλι. Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα. Αυτή η άσκηση στοχεύει στους κάτω κοιλιακούς.

2. Windmills

Ξεκινήστε σε μια παρόμοια θέση από την προηγούμενη άσκηση με τα πόδια σας επάνω. Αυτή τη φορά μετακινήστε τα πόδια σας στο πλάι.

Φέρτε τα πόδια σας στην άλλη πλευρά όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πάτωμα, αλλά για άλλη μια φορά βεβαιωθείτε ότι δεν το αγγίζετε.

Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα, αλλάζοντας πλευρές. Αυτή η άσκηση στοχεύει στους πλευρικούς σας μυς και στους κάτω κοιλιακούς.

3. Starfish Crunch

Θα πρέπει να βρεθείτε στο πάτωμα με τα χέρια και τα πόδια χωρισμένα. Τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας. Στη συνέχεια, αγγίξτε το αντίστροφο πόδι με το αντίστροφο χέρι, βεβαιώνοντας ότι αναπνέετε σωστά. Μην ξεχάσετε να εισπνεύσετε και να αναπνέετε όλη την ώρα. Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα.

4. Mountain Climbers

Βάλτε τα χέρια σας στο πάτωμα και φέρτε το σώμα σας στα δάχτυλα των ποδιών σας. Η σπονδυλική σας στήλη πρέπει να είναι ευθεία.

Πρέπει να φέρετε τα γόνατά σας στον κορμό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ανταλλάξετε τα πόδια σας για 30 δευτερόλεπτα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε το στομάχι σας προς τα μέσα!

5. Russian Twists

Ξεκινήστε αυτή την άσκηση καθισμένη στο πάτωμα και φέρτε την κοιλιακή σας περιοχή σε 45 μοίρες ξεκινώντας από την αρχική θέση. Μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια σας ή να τα κρατήσει στο πάτωμα.

Λυγίστε την κοιλιά σας μεταφέροντας τα χέρια σας στις πλευρές. Κάνετε αυτό για 30 δευτερόλεπτα. Αυτή η άσκηση στοχεύει στους πλευρικούς κοιλιακούς.

6. Spiderman Planks

Ξεκινήστε σε θέση ευθεία και προς τα πάνω. Σηκώστε το ένα πόδι έτσι ώστε το γόνατό σας να στριφογυρίσει σε 90 μοίρες. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και κρατήστε τη θέση για 15 δευτερόλεπτα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σφιχτό το στομάχι σας και να αλλάξετε τα πόδια. Στη συνέχεια, κρατήστε άλλη μια φορά για 15 δευτερόλεπτα. Μην ξεχάσετε να αναπνεύσετε σωστά κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης.

7. Single Leg Drops

Πρέπει να ξαπλώσετε με ίσα την πλάτη σας και να απλώσετε τα χέρια σας στα πλάγια. Ανασηκώστε τα πόδια σας κατ ‘ευθείαν επάνω, στη συνέχεια ξεκινήστε να κατεβάζετε ένα πόδι και μετά το άλλο.

Τα πόδια σας πρέπει να είναι ίσια και ενεργά συνεχώς. Επαναλάβετε για 30 δευτερόλεπτα και μην ξεχάσετε να αναπνεύσετε σωστά. Αυτή η άσκηση στοχεύει τους κάτω κοιλιακούς.

8. Twofold Leg Circles

Για αυτή την άσκηση, θα πρέπει να ξαπλώσετε στην πλάτη σας και τα πόδια σας να κοιτάνε την οροφή. Ξεκινήστε τη δραστηριότητα κάνοντας κύκλους στον αέρα για 30 δευτερόλεπτα ανά πόδι. Βεβαιωθείτε ότι εισπνέετε και αναπνέετε ενώ κάνετε την άσκηση.

9. Vacillate Kicks

Πρέπει να ξαπλώσετε στην πλάτη σας και να σηκώσετε τα πόδια σας ευθεία. Αρχίστε να κλωτσάτε τον αέρα με τα πόδια σας. Κρατήστε την πλάτη σας σταθερά στο πάτωμα και εκπνεύστε και εισπνεύστε βαθιά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επαναλάβετε αυτό μέχρι να αισθανθείτε στους κάτω μυς σας να καίνε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Αφήστε το σχόλιο σας: