9 Πολύτιμες συμβουλές για να έχετε ΠΑΝΤΑ την σωστή στάση σώματος. Η 3η είναι η Πιο Σημαντική! - Fanpage

9 Πολύτιμες συμβουλές για να έχετε ΠΑΝΤΑ την σωστή στάση σώματος. Η 3η είναι η Πιο Σημαντική!

Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να έχουν τη σωστή στάση σώματος, λίγοι είναι αυτοί που πετυχαίνουν αυτό τον στόχο.

Παρακάτω, θα βρείτε αρκετές φανταστικές συμβουλές για το πώς να έχετε την πλάτη σας ίσια και όμορφη…

1. Κάντε ασκήσεις που βελτιώνουν τη στάση σας.

1

Βρείτε λίγο χρόνο για να κάνετε ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη στάση σας. Τα 10-20 λεπτά την ημέρα άσκησης αρκούν. Αν είστε υπάλληλος γραφείου, μην ξεχνάτε να τεντώνετε την πλάτη σας, το λαιμό και τους ώμους σας καθημερινά.

2. Οργανώστε το χώρο εργασίας σας.

2

Εάν εργάζεστε πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή, θα πρέπει να σκεφτείτε για τη σωστή ρύθμιση του χώρου εργασίας σας. Ρυθμίστε το ύψος του γραφείου και της καρέκλα σας.

3. Κρατήστε το τηλέφωνό σας σωστά.

3

Προσπαθήστε να κρατήσετε το τηλέφωνό σας ακριβώς μπροστά σας και το laptop σας σε ορθή γωνία με το τραπέζι που κάθεται.

4. Εγκαταστήστε ειδικές εφαρμογές.

4

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την πλάτη σας ίσια. Μια από αυτές είναι η Nekoze . Χρησιμοποιεί την κάμερα του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τη στάση του σώματος σας και αν ξεκινήσετε να σκύβετε, θα σας ενημερώσει ένας συναγερμός.

5. Μάθετε πώς να αναπνέετε σωστά.

5

Η αναπνοή είναι σημαντική για τις κινήσεις και τις αισθήσεις σας. Θα αναπνέετε πιο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας το διάφραγμα σας και η σωστή στάση του σώματος θα έρθει φυσικά.

6. Προσέξτε τη στάση σας ανά πάσα στιγμή.

6

Θα πρέπει πάντα να κρατάτε την πλάτη σας ίσια, όχι μόνο κατά την εργασία, αλλά και κατά την οδήγηση ή τον ύπνο. Όσον αφορά το τελευταίο, επιλέξτε το σωστό μαξιλάρι και στρώμα.

7. Καθίστε με την πλάτη σας σε γωνία 135 μοιρών.

7

Να θυμάστε ότι όταν κάθεστε στη σωστή γωνία, η πλάτη σας είναι πιο ξεκούραστη.

8. Κάντε γιόγκα και εκπαιδεύστε τους μύες του κορμού σας.

8

Η γιόγκα είναι καλή στο να βελτιώσετε τόσο την πνευματική όσο και σωματική σας ευεξία. Άλλα προγράμματα γυμναστικής, όπως πιλάτες ή αερόμπικ, μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν

9. Μάθετε πώς να στέκεστε σωστά.

9

Η σωστή στάση είναι: ίσια πλάτη, τα πόδια στο πλάτος των ώμων, ο ποπός λίγο προς τα εμπρός και οι ώμοι λίγο προς τα πίσω. Αυτή είναι η βέλτιστη στάση για την σπονδυλική στήλη.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: