Δείτε γιατί δεν πρέπει να τρώτε μπανάνες για πρωινό - Fanpage

Δείτε γιατί δεν πρέπει να τρώτε μπανάνες για πρωινό

Είναι γνωστό σε όλους μας οτι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, ωστόσο πολύ συχνά λόγω βιασύνης, το μόνο που μπορεί να φάμε για πρωινό είναι μια μπανάνα. Όμως, η μπανάνα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα για το πρωινό μας.

Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι οι μπανάνες μοιάζουν με τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο πρωινό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι η κατανάλωση τροφίμων που καίνε το λίπος και τα οποία θα σας δώσουν αρκετή ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί οι μπανάνες δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για το πρωινό σας; Δείτε γιατί…..

Η κατανάλωση μπανάνας μόνο, για πρωινό, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς επειδή η μπανάνα περιέχει 25 τοις εκατό ζάχαρη και κατατάσσεται στην κατηγορία των μέτρια όξινων τροφίμων.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξέρετε ότι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι η κατανάλωση τροφίμων που καίνε το λίπος και τα οποία θα σας δώσουν αρκετή ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Η μπανάνα μπορεί να σας δώσει μια μικρή έκρηξη ενέργειας, αλλά σύντομα μετά την κατανάλωση της θα αισθανθείτε κουρασμένοι και πεινασμένοι.

Πηγή:  daddy-cool.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: