Έχετε αδύναμα γόνατα; Με ΑΥΤΕΣ τις εύκολες ασκήσεις, θα δυναμώσετε τις αρθρώσεις σας σε μηδέν χρόνο! - Fanpage

Έχετε αδύναμα γόνατα; Με ΑΥΤΕΣ τις εύκολες ασκήσεις, θα δυναμώσετε τις αρθρώσεις σας σε μηδέν χρόνο!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι έχουν πόνο στο γόνατο, από τους οποίους άλλοι είναι πιο ήπιοι και άλλοι σοβαροί. Ο τραυματισμός, το κτύπημα, η αρθριτική φλεγμονή και κάθε άλλη αιτία για πόνο στα γόνατα μπορεί, να καταστρέψει τον τρόπο ζωής σας.

Σε αυτό το βίντεο, η φυσικοθεραπεύτρια Dr. Jo, μοιράζεται αρκετές τεχνικές για ενδυνάμωση στα γόνατα. Παρακάτω περιγράφονται δύο μέθοδοι για την κάμψη αυτών των πολύτιμων αρθρώσεων.

Step-Ups

Για αυτή την άσκηση, μπορείτε να παραλείψετε να αγοράσετε stepper γυμναστικής και να χρησιμοποιήσετε μια στοίβα από βιβλία. Η Dr. Jo, προτείνει να διατηρήσετε την πλατφόρμα σας σε ένα άνετο επίπεδο για να ξεκινήσετε. Ανεβάστε το ένα πόδι επάνω, με το γόνατό σας να βρίσκεται πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Με το άλλο σας πόδι, σηκωθείτε ελαφρά και αργά από το πάτωμα καθώς ισιώνετε και τα δύο σας γόνατα.

Προβολές

f

Μπορείτε εδώ, να χρησιμοποιήσετε και πάλι τη στοίβα με τα βιβλία. Πατήστε με το πόδι σας επάνω όπως και στην προηγούμενη άσκηση.

Αργά χαμηλώστε δημιουργώντας γωνία 90 μοιρών με το μπροστινό σας πόδι και στηρίζοντας το πίσω γόνατο στο πέλμα σας. Μετακινήστε απλά τα πόδια σας και στη συνέχεια επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: