Εμφάνισε Καρκίνο στα Μάτια Εξαιτίας μιας Συνήθειας που Έχουμε όλοι. Την Επόμενη Φορά Προσέξτε στο Κινητό σας το... - Fanpage

Εμφάνισε Καρκίνο στα Μάτια Εξαιτίας μιας Συνήθειας που Έχουμε όλοι. Την Επόμενη Φορά Προσέξτε στο Κινητό σας το…

Σύμφωνα με το Green Tree Medic, ένας 40χρονος άντρας διαγνώστηκε με καρκίνο στα μάτια. Λέγεται ότι σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο φως που εκπέμπει η οθόνη του κινητού μας μπορεί να προκαλέσει νέκρωση των κυττάρων του αμφιβληστροειδούς και να επηρεάσει την όραση.

Ο 40χρονος είχε την συνήθεια να χρησιμοποιεί το κινητό του στο σκοτάδι πριν πέσει για ύπνο.

1

Μετά από λίγο καιρό, ο άντρας πήγε στον γιατρό του, γιατί η όραση του άρχισε να επιδεινώνεται. Ο γιατρός τότε ανακάλυψε ότι το λεύκωμα του ματιού του είχε κοκκινίσει! Ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Τα μάτια του άντρα ήταν πολύ κατεστραμμένα και η πηγή ισχυρίζεται ότι έδειχναν σημάδια καρκίνου. Το άρθρο, επίσης, έλεγε ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον αμφιβληστροειδή του άντρα, γιατί η επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη και δύσκολη.

2

Δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις γι’αυτή την ιστορία. Ωστόσο, κρύβει μια σημαντική αλήθεια: Προσέξτε τα μάτια σας!

Όταν διαβάζετε, φροντίστε να έχετε σωστό φωτισμό και προστατέψτε τα μάτια σας από το φως του ήλιου. Μην περνάτε πολύ χρόνο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή και του κινητού, γιατί εκπέμπουν ακτινοβολία. Επίσης, μην παραλείπετε τις επισκέψεις στον οφθαλμίατρο.

Credit: Tnp

Αφήστε το σχόλιο σας: