Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα από τα Μπούτια σας σε μόλις 14 Ημέρες με ΑΥΤΕΣ τις 6 Καταπληκτικές Ασκήσεις. - Fanpage

Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα από τα Μπούτια σας σε μόλις 14 Ημέρες με ΑΥΤΕΣ τις 6 Καταπληκτικές Ασκήσεις.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν κάποιος έχει περισσότερο λίπος στο σώμα, παρά μύες. Λόγω του ότι αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με άλλους τρόπους, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σωστή διατροφή, με μασάζ και με ένα καλό πρόγραμμα γυμναστικής.

Παρακάτω θα μάθετε 6 χρήσιμες ασκήσεις που σχεδιάστηκαν για να σφίξουν οι μυς και να μειωθούν οι μηροί και οι γλουτοί.

Άσκηση Νο1

1

Πώς να την κάνετε: Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά και στηριχτείτε στο αντιβράχιό σας. Σηκώστε το αριστερό πόδι σας 10-30 εκατοστά από το δάπεδο και κρατήστε το στη θέση αυτή για 5 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χαμηλώστε αργά. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση με το δεξί πόδι.

Πόσες φορές: 2 σετ από 12 επαναλήψεις για κάθε πλευρά.

Άσκηση Νο2

2

Πώς να την κάνετε: Τοποθετήστε τα χέρια στο πάτωμα και πάρτε την θέση όπως όταν κάνετε κάμψεις. Στη συνέχεια, λυγίστε το δεξί πόδι και φέρτε το γόνατό σας στο στομάχι. Ισιώστε το πόδι και σηκώστε το από το πάτωμα 12-20 εκατοστά. Επαναλάβετε με το αριστερό πόδι.

Πόσες φορές: 3 σετ από 8 επαναλήψεις.

Άσκηση Νο3

3

Πώς να την κάνετε: Χρησιμοποιήστε βαράκια και σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων. Καθώς εισπνέετε, αρχίστε να χαμηλώνετε αργά το σώμα λυγίζοντας τα γόνατά σας. Συνεχίστε να χαμηλώνετε προς τα κάτω μέχρι οι μηροί σας να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Στη συνέχεια, αρχίστε να επανέρχεστε στην αρχική στάση, εκπνέοντας.

Πόσες φορές: 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

Άσκηση Νο4

4

Πώς να την κάνετε: Πάρτε ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Σταθείτε ίσια, με τα πόδια ενωμένα. Ξεκινήστε να λυγίζετε αργά τον άνω κορμό σας, κρατώντας την πλάτη ευθεία και με τα χέρια να κρέμονται ελεύθερα. Λυγίστε προς τα εμπρός όσο πιο χαμηλά μπορείτε. Κατόπιν επιστρέψτε σταδιακά στην αρχική θέση.

Πόσες φορές: 5 σετ από 12 επαναλήψεις.

Άσκηση Νο5

5

Πώς να την κάνετε: Σταθείτε στα γόνατά σας και τοποθετήστε τα χέρια στο πάτωμα κρατώντας τα ευθεία. Ξεκινήστε σιγά-σιγά να σηκώνετε το ένα πόδι, κρατώντας την πλάτη σας ίσια. Ανυψώστε το πόδι σας όσο το δυνατόν ψηλότερα και κρατήστε το έτσι για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε την άσκηση χρησιμοποιώντας εναλλάξ το δεξί και το αριστερό πόδι.

Πόσες φορές: 2 σετ 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Άσκηση Νο6

6

Πώς να την κάνετε: Σταθείτε με τα πόδια σας ελαφρώς πλατύτερα από τους ώμους. Λυγίστε τα γόνατα και τοποθετήστε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Τότε πηδήξτε με δύναμη, τοποθετώντας τα χέρια και τα πόδια σε απόσταση. Μόλις τα πόδια σας αγγίξουν το δάπεδο, επιστρέψτε στην αρχική θέση.

Πόσες φορές: 2 σετ των 20 επαναλήψεων.

Για να επιτύχετε γρήγορα αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, κάντε τις ασκήσεις σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: διήμερη προπόνηση και διάλειμμα 1 ημέρα για 2 εβδομάδες.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: