Με μόνο μία Κουταλιά από ΑΥΤΟ το Μείγμα, αυτή η Γυναίκα θα Περάσει ένα Υπέροχο Βράδυ... - Fanpage

Με μόνο μία Κουταλιά από ΑΥΤΟ το Μείγμα, αυτή η Γυναίκα θα Περάσει ένα Υπέροχο Βράδυ…

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία μας. Δίνει στο σώμα και στο μυαλό την ευκαιρία να επαναφορτιστεί και να ξεκινήσει την επόμενη μέρα με ανανεωμένη ενέργεια. Αλλά όσον αφορά τον ύπνο, οι καιροί έχουν αλλάξει και όχι προς το καλύτερο.

Στη δεκαετία του ’60 και του ’70 οι ενήλικες κοιμόντουσαν κατά μέσο όρο επτά έως εννέα ώρες κάθε βράδυ. Αυτές τις μέρες ο μέσος όρος έχει πέσει μεταξύ πέντε έως επτά ώρες. Ένας σημαντικός παράγοντας που οδήγησε σε αυτή τη μείωση του ύπνου είναι η τεχνολογία. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα smartphones μας κάνουν να θέλουμε να είμαστε όλη την ώρα εντός για να μην χάνουμε τα δρώμενα. Πολλοί άνθρωποι μένουν ξύπνιοι απλά επειδή έχουν πρόβλημα να αποσυνδεθούν.

1

Περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου και υπάρχουν πάνω από 70 διαφορετικές αιτίες. Πάνω από το 60% των ενηλίκων παραδέχονται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ύπνο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και το 40% αισθάνονται υπερβολικά νυσταγμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και τα στατιστικά στοιχεία για τα παιδιά είναι ακόμα πιο συγκλονιστικά: το 69% δεν μπορεί να κοιμηθεί όλη τη νύχτα! Προκειμένου να διατηρηθεί το μυαλό και το σώμα υγιές, οι ενήλικες χρειάζονται επτά έως οκτώ ώρες ύπνου και παιδιά τουλάχιστον δέκα ώρες.
Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια πολύ απλή λύση που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Θα χρειαστείτε:

  • Μέλι
  • Αλάτι Ιμαλαΐων

Πριν πάτε στο κρεβάτι πάρτε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι και μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε τα μαζί. Τώρα βάλτε το μείγμα στο στόμα σας και αφήστε το να διαλυθεί κάτω από τη γλώσσα σας. Το αλάτι Ιμαλαΐων περιέχει 80 διαφορετικά στοιχεία που λειτουργούν ενώ κοιμάστε και βοηθούν στη στήριξη διαφόρων διαδικασιών που αποκαθιστούν και αναπληρώνουν το σώμα.

2

Το μέλι περιέχει γλυκόζη που παρέχει ενέργεια στα κύτταρα. Ο συνδυασμός του αλατιού Ιμαλαΐων και του μελιού βοηθά στην αύξηση του επιπέδου της σεροτονίνης του σώματος, που είναι ένας νευροδιαβιβαστής που παίζει καθοριστικό ρόλο στη χαλάρωση και στην ευεξία.

Μαζί, αυτά τα συστατικά επιτρέπουν τη μετάβαση σε μια κατάσταση όπου το σώμα είναι εντελώς χαλαρό και το μυαλό είναι ήρεμο. Όταν επιτευχθεί αυτή η κατάσταση, ο ύπνος έρχεται πολύ φυσικά. Το καλό είναι ότι με αυτή τη μέθοδο δεν έχετε να αντιμετωπίσετε δυνητικά επικίνδυνα ή εθιστικά φάρμακα και τις παρενέργειες τους. Καλή νύχτα και καλό ύπνο!

Credit: Healthhacks

Αφήστε το σχόλιο σας: