Μια μητέρα είδε μια μαύρη κηλίδα στο λαιμό της κόρης της. Αν παρατηρήσετε και εσείς την ίδια κηλίδα τρέξτε στο νοσοκομείο! - Fanpage

Μια μητέρα είδε μια μαύρη κηλίδα στο λαιμό της κόρης της. Αν παρατηρήσετε και εσείς την ίδια κηλίδα τρέξτε στο νοσοκομείο!

Στις μέρες μας η παιδική παχυσαρκία αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς συνέχεια αυξάνεται.

Η κατάσταση είναι ανησυχητική, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ώστε να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια περίπτωση ενός νεαρού κοριτσιού που πάσχει από διαβήτη τύπου 2.

Το όνομα αυτού του κοριτσιού είναι Pantera , και αυτή έμαθε την αλήθεια για την ασθένεια της όταν ήταν μόλις 14 ετών. Η ίδια αντιμετώπιζε κάποια συμπτώματα που συνδέονται με τον διαβήτη. Ήταν συνεχώς διψασμένη είχε πονοκεφάλους αλλά και σοβαρές εναλλαγές διάθεσης.

Δυστυχώς, όμως αυτές δεν ήταν οι μόνες ενοχλήσεις που αισθανόταν. Γύρω από το λαιμό της Pantera εμφανίστηκε ξαφνικά μια παράξενη μαύρη κηλίδα.

Στην αρχή η μητέρα της πίστευε ότι απλά η κόρη της δεν είχε καθαρίσει το λαιμό της καλά ενώ έκανε μπάνιο, αλλά η αλήθεια οδήγησε σε μια εντυπωσιακή διάγνωση.

Ενώ πολλοί άνθρωποι πιστεύαν ότι η μαύρη κηλίδα είναι απλά βρωμιά, στην πραγματικότητα ήταν ένα προειδοποιητικό σημάδι του διαβήτη τύπου 2.

Οι γιατροί εξηγούν ότι αυτή η μαύρη κηλίδα γύρω από το λαιμό είναι ένα σημάδι ότι η ινσουλίνη στο σώμα μας δεν λειτουργεί σωστά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αυτό είναι ένα σύμπτωμα του διαβήτη τύπου 2, ο οποίος επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μας μεταβολίζει τη ζάχαρη.

η μαύρη κηλίδα είναι επίσης γνωστή ως «Μελανίζουσα Ακάνθωση» και μπορεί επίσης να εμφανιστεί στις μασχάλες ή τη βουβωνική χώρα.

Αυτή η μαύρη κηλίδα είναι επίσης γνωστή ως «Μελανίζουσα Ακάνθωση» και μπορεί επίσης να εμφανιστεί στις μασχάλες ή τη βουβωνική χώρα.

Τα τελευταία χρόνια, αυτός ο τύπος διαβήτη έχει εξαπλωθεί περισσότερο από ποτέ μεταξύ των παιδιών και των εφήβων.

Τα προληπτικά μέτρα είναι εξαιρετικά σημαντικά, διότι τη στιγμή που θα εμφανιστεί, θα είναι πιο δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε.

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση του, θα πρέπει να κάνετε μια πιο υγιεινή διατροφή αλλά και τακτική άσκηση.

Η μαμά της Pantera ελπίζει οτι η ιστορία της κόρης της θα αποτελέσει έμπνευση για τους άλλους γονείς ώστε να κάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής τους, αντί να υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειες του διαβήτη τύπου 2.

Η μαμά της Pantera είπε στο ABC News: «Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους άλλους γονείς ότι αυτό μπορεί να συμβεί και στο παιδί σας, ακόμα και αν δεν είστε διαβητικοί και κανένας στην οικογένειά σας δεν είναι» .

Όλοι οι γονείς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τα πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους να φάνε, επειδή όλοι μπορεί να σκεφτόμαστε ότι οι κοτομπουκιές και οι τηγανιτές πατάτες και τα τσιπς δεν κάνουν και κακό στα παιδιά μας, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κακή επιλογή.

Πρέπει πραγματικά να παρακολουθούμε το τι καταναλώνουμε εμείς αλλά και η οικογένειά μας γιατί πραγματικά όλο αυτό θα έχει δια βίου επιπτώσεις στην υγεία όλων μας.

Πηγή: daddy-cool.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: