Όλες οι γυναίκες που έχουν 2 τέτοια λακκάκια στη μέση τους, πρέπει να το διαβάσουν ΑΥΤΟ. Θα μείνετε άφωνες! - Fanpage

Όλες οι γυναίκες που έχουν 2 τέτοια λακκάκια στη μέση τους, πρέπει να το διαβάσουν ΑΥΤΟ. Θα μείνετε άφωνες!

Το σώμα μας είναι γεμάτο μυστήρια και θαύματα. Δεν νομίζετε ότι πρέπει να γνωρίζουμε όλα τα μυστικά που κρύβει το σώμα μας; Έτσι και αλλιώς, είναι το δικό μας σώμα!

Μερικοί άνθρωποι έχουν κρυμμένες κοιλότητες στα άκρα τους. Αυτές τείνουν να είναι ορατά πάνω από την γλουτιαία σχισμή και στο κάτω μέρος της πλάτης. Μερικές φορές χαρακτηρίζονται ως σημάδια ομορφιάς. Οι οπές της Αφροδίτης, όπως χαρακτηρίζονται, αναφέρονται σε συμμετρικές οδοντώσεις, οι οποίες δημιουργούνται από ένα μικρό σύνδεσμο που εκτείνεται στο δέρμα και στη σπονδυλική στήλη, εκεί που δεν υπάρχουν μυς. Η απώλεια ή η αύξηση του βάρους δεν έχει κανένα ρόλο στη δημιουργία αυτών των κοιλοτήτων.
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτών των κοιλοτήτων;

Δύο «τρύπες» στη μέση σας.

1

Οι δύο οπές στο κάτω μέρος της μέσης που φαίνονται με γυμνά μάτια, είναι σαν δυο μικρούς κύκλους και επομένως ονομάζονται τρύπες. Αυτές οι τρύπες υπάρχουν και στους άνδρες και στις γυναίκες.

2

Οι κύκλοι ή οι τρύπες στις γυναίκες ονομάζονται τρύπες της Αφροδίτης, ενώ στους άνδρες είναι γνωστές ως τρύπες του Απόλλωνα.

Περιοχή που εμφανίζονται.

3

Οι οπές αυτές βρίσκονται σε ένα μέρος όπου δύο από τα οστά συνδέουν τη λεκάνη και το σημείο αυτό δεν έχει μυς.

Είναι απλά αποτέλεσμα της γενετικής!

4

Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει αν θα έχει αυτές τις τρύπες ή όχι. Εμφανίζονται μόνο σε άτομα με γενετική προδιάθεση ή σε άτομα με κατάλληλου μεγέθους συνδέσμους.

Καλή κυκλοφορία αίματος.

5

Αυτές οι οπές στο πίσω μέρος είναι ένδειξη σωστής κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα.

Σημάδι ενός υγιούς σώματος.

6

Προφανώς, η υγιής κυκλοφορία οδηγεί σε ένα υγιές σώμα. Αυτές οι «τρύπες» αποτελούν ένδειξη υγιούς ζωής!

Η απώλεια βάρους δεν μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτές τις «τρύπες».

7

Καμία άσκηση δεν μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτές τις τρύπες. Αλλά ναι, αν αφαιρέσετε το υπερβολικό λίπος από το σώμα σας, τότε αυτές οι τρύπες θα γίνουν πιθανώς ορατές και συνεπώς θα βοηθήσετε την υγεία σας.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: