Αισθάνονταν άσχημα με τον εαυτό της και δε Πρόσεχε καθόλου την Εμφάνισή της. Δείτε όμως Μεταμορφώθηκε χάρη στα Παιδιά της! - Fanpage

Αισθάνονταν άσχημα με τον εαυτό της και δε Πρόσεχε καθόλου την Εμφάνισή της. Δείτε όμως Μεταμορφώθηκε χάρη στα Παιδιά της!

Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθει κανείς άνετα με τον εαυτό του, το σώμα του και γενικότερα με την εξωτερική του εμφάνιση.

Η Belita Edwards, βετεράνος του Αμερικανικού στρατού, είχε απογοητευτεί με τα μαλλιά της. Αισθάνονταν άσχημα με τον εαυτό της για μεγάλο χρονικό διάστημα και είχε αρχίσει να χάνει την αυτοπεποίθησή της.

Έτσι, κάλεσαν μια φανταστική οργάνωση που ονομάζεται Makeovers, η οποία κάνει αλλαγές που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Συνεργάστηκαν με πολύ καλούς κομμωτές, όπως τον Paul Mitchell για να δώσουν στη Belita μια εντελώς νέα εμφάνιση. Δούλεψαν μόνο στα μαλλιά της, αλλά επηρέασαν και την ψυχολογία της. Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε αυτή την καταπληκτική αλλαγή και την αντίδραση της γυναίκας..

Το μόνο που ήθελε, ήταν να αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά της. Τώρα πια, είναι το ίδιο όμορφη εξωτερικά, όσο και εσωτερικά!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: