Κουρέματα για το Καλοκαίρι 2020: Έρχονται διακοπές σημαίνει και ανανέωση στα μαλλιά. - Fanpage

Κουρέματα για το Καλοκαίρι 2020: Έρχονται διακοπές σημαίνει και ανανέωση στα μαλλιά.

Εκείνη η ώρα που θα έρθεις αντιμέτωπη με τον εαυτό σου και θα σκεφτείς: «Τι κούρεμα να κάνω γι’ αυτή τη σεζόν»;

Η αλήθεια είναι πώς ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών – μεταξύ αυτών κι εγώ, εν όψει διακοπών, επιλέγει να μην κόβει τα μαλλιά του προκειμένου αυτά να είναι πιο βολικά, αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι (για να τα πιάνεις, να κάνεις κοτσίδες κα). Όταν όμως έρχεται η νέα σεζόν, τότε δεν έχεις παρά να δεις τις τάσεις, τι θα σου άρεσε και τι σου πάει και να αποφασίσεις να ανανεώσεις το μήκος τους, μία αλλαγή που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Πάμε να αναλύσουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στο κούρεμα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019/2020 και να σου δώσουμε σούπερ ιδέες:
The Bob haircut

Ένα από τα πιο διάσημα κουρέματα των τελευταίων ετών είναι το bob. Οι versions του πολλές, τόσες όσες και οι γυναίκες που το έχουν υιοθετήσει. Τη νέα σεζόν το bob γίνεται ακόμα πιο κοντό, ακόμα πιο aggressive. Έντονες μύτες, φιλαρίσματα και κοντές αφέλειες να το συνοδεύουν θα χαρακτηρίζουν τον τομέα του καρέ και εσύ, αν είσαι αρκετά τολμηρή, σε προκαλούμε να το τολμήσεις.

Pageboy haircut

Θέλεις να σου το πούμε σε απλά ελληνικά; Είναι το λεγόμενο καπελάκι, το οποίο – όσο κι αν δεν πιστεύεις – επιστρέφει δυναμικά. Αρκετά περίεργο, δύσκολο να το τολμήσεις, κι όμως θα είναι μία κυρίαρχη τάση που θα ξεχωρίζει για το μήκος του, τις άκρες με κλίση προς τα μέσα και την ίσια φράτζα του.

Φιλάρισμα

Το έντονο φιλάρισμα φέτος θα δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό και σε κοντά και σε μακριά μαλλιά. Τα επίπεδα ή αλλιώς layers δίνουν όγκο στα μαλλιά ενώ το ατημέλητο styling θεωρείται ιδανικό για να τα αναδείξεις.

Side Bangs

Οι αφέλειες αποτελούν πια ένα κεφάλαιο από μόνες τους αφού αν τις υιοθετήσεις είναι σα να έκανες μία τεράστια αλλαγή. Οι αφέλειες σαν κουρτίνες (aka curtain bangs), όπως είναι γνωστές, είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να κόψεις πολύ τα μαλλιά σου αλλά θέλεις και να είσαι στη μόδα.

Το μήκος

Μία ακόμα χρονιά το μήκος άλα Ραπουνζέλ κερδίζει τις εντυπώσεις και όσο έχουν περούκες η Kim και οι αδελφές της, αυτό το στυλ θα μένει στο προσκήνιο ολοένα και περισσότερο.

Πηγή: missbloom.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: