Από Μικρή την Κορόιδευαν για τα Σημάδια στο Σώμα της, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Σήμερα αυτά τα Σημάδια την έχουν Κάνει Διάσημη! - Fanpage

Από Μικρή την Κορόιδευαν για τα Σημάδια στο Σώμα της, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Σήμερα αυτά τα Σημάδια την έχουν Κάνει Διάσημη!

Αυτή είναι η Alba Parejo, μία 16χρονη που γεννήθηκε γεμάτη σημάδια σε όλο της το σώμα.

53

Πάσχει από συγγενή μελανοκυτταρικό σπίλο, μία σπάνια ασθένεια που είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί με περισσότερα από 500 τέτοια σημάδια.

54

Τα παιδιά που γεννιούνται με αυτή την ασθένεια έχουν σκούρα κομμάτια στο δέρμα τους που διαμορφώνουν ελιές όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

55

Έχει κάνει 30 επεμβάσεις για να διορθώσει κάποια κομμάτια του δέρματός της όσο ήταν μωρό ακόμα και πλέον έχει μεγάλες ουλές πάνω της.

56

Σαν παιδί, η Alba δεχόταν συνεχώς bullying και οι συνομήλικοί της την αποκαλούσαν ‘τέρας’ και ‘δαλματίας’.

57

Μετά από χρόνια, τελικά αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της και να δείξει το δέρμα της στον κόσμο.

58

Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές και βρήκε ακόμα και το θάρρος να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό μόντελινγκ για να στηρίξει μία καμπάνια με κοινωνικό μήνυμα.

59

Τώρα η Alba είναι ένα μοντέλο που εμφανίζεται σε διαφημιστικές πινακίδες, λεωφορεία και εφημερίδες.

60

‘Νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και θέλω να μάθει περισσότερος κόσμος για την ασθένειά μου… για να βοηθήσω και άλλους.’

61

Χρησιμοποιεί hashtags όπως #bareyourbirthmark στο Instagram, με σκοπό να ενθαρρύνει και άλλους να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

62

Η Alba συνεχίζει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να εμπνέει άλλους και ελπίζουμε ποτέ να μην σταματήσει.

63

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: