Αυτή η Κοπέλα έχει να Λουστεί 3 Ολόκληρα Χρόνια. Όταν το κάνει, Κάτι Μαγικό συμβαίνει στα Μαλλιά της! - Fanpage

Αυτή η Κοπέλα έχει να Λουστεί 3 Ολόκληρα Χρόνια. Όταν το κάνει, Κάτι Μαγικό συμβαίνει στα Μαλλιά της!

Απλά κοιτάζοντας την Nadia Cairns, μπορείτε να πείτε ότι έχει καταπληκτικά, υγιή μαλλιά. Οι ξανθιές αντάυγες της εκπέμπουν μια όμορφη γυαλάδα. Σίγουρα ξέρει πως να φροντίζει τα μαλλιά της.

Η Nadia μοιράζεται μαζί μας την ιστορία των μαλλιών της!

1

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σαμπουάν και η κρέμα μαλλιών είναι ένα μέρος της ρουτίνας στο ντους τους, αλλά τι θα συμβεί αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε και τα δύο; Η Nadia είναι σίγουρα αντισυμβατική, καθώς έρχεται σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο έχουμε ακούσει για την περιποίηση των μαλλιών. Εξηγεί πώς η βιομηχανία των προϊόντων προσωπικής φροντίδας μας έχει κάνει να νομίζουμε ότι χρειάζονται περισσότερα προϊόντα για τα μαλλιά από ότι πραγματικά πρέπει. «Εκτός από το πορτοφόλι σας, αυτή η ρουτίνα περιποίησης μαλλιών θα ωφελήσει σημαντικά την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής σας.», αναφέρει η Nadia καθώς μας προτείνει την δική της θεωρία.

2

Η διαδικασία που μας προτείνει δεν είναι μόνο πολύ φθηνή, είναι επίσης απίστευτα εύκολη. Μας δίνει λεπτομέρειες για τη διαδικασία αυτή της περιποίησης των μαλλιών και μας υπόσχεται κοτσίδες γεμάτες υγεία!

Δείτε το βίντεο!

Credit: Healtheternally

Αφήστε το σχόλιο σας: