Αυτό το Σφουγγαράκι Σιλικόνης θα Κάνει το Blending στο Μακιγιάζ σας Παιχνιδάκι! Δείτε Γιατί Είναι το Όνειρο Κάθε Γυναίκας! - Fanpage

Αυτό το Σφουγγαράκι Σιλικόνης θα Κάνει το Blending στο Μακιγιάζ σας Παιχνιδάκι! Δείτε Γιατί Είναι το Όνειρο Κάθε Γυναίκας!

Αυτό το σφουγγαράκι, είναι ένα εργαλείο του μακιγιάζ που δεν πρέπει να λείπει από καμία. Με αυτό, μπορείτε να εφαρμόσετε το makeup σας σαν επαγγελματίας, δίνοντας μια απίστευτα φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας.

Πέρυσι, διάφορες bloggers, πρότειναν να χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ τα σφουγγαράκια που υπάρχουν ως ενίσχυση στα σουτιέν.

1

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το Evie Blender;

Η Makeup artist Angie Johnson, δημιούργησε αυτό το σφουγγάρι για να κάνετε εξοικονόμηση στο makeup σας και ο καθαρισμός του προσώπου σας να γίνεται παιχνιδάκι.

Είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη, η οποία δεν απορροφά το makeup, όπως κάνουν τα κοινά σφουγγαράκια.

3

Ακόμη, καθαρίζεται πολύ απλά με λίγο σαπούνι και νερό.

4

Δεν είναι διαθέσιμο ακόμη, όμως αν δωρίσετε 28 δολάρια για την καμπάνια Kickstarter, θα λάβετε ένα Evie Blender μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

5
Πατήστε εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: