Βρήκαν ΑΥΤΟ το Παράξενο Μηχάνημα του 1935 και το έβαλαν σε Λειτουργία. Μόλις δείτε σε ΤΙ Χρησίμευε θα μείνετε Άφωνοι! - Fanpage

Βρήκαν ΑΥΤΟ το Παράξενο Μηχάνημα του 1935 και το έβαλαν σε Λειτουργία. Μόλις δείτε σε ΤΙ Χρησίμευε θα μείνετε Άφωνοι!

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας αυτές τις μέρες που αν μπορούσαν θα ταξίδευαν πίσω στις κλασικές μέρες, όπως το 1930 π.χ., όταν οι καιροί ήταν απλούστεροι και όλα ήταν πιο “αληθινά”. Υπάρχει λόγος όμως που συνεχώς κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και και εν μέρει αυτό οφείλεται στην καλύτερη κατανόησή τους με το πέρασμα του χρόνου.

Πάρτε αυτό το μηχάνημα περμανάντ του 1935 για παράδειγμα: ήταν κοινό θέαμα σε ινστιτούτα αισθητικής και όμως ήταν τόσο ογκώδες που οι γυναίκες πραγματικά αγωνίζονταν να κρατήσουν το κεφάλι τους ψηλά! Φαίνεται τόσο άβολο που άνετα θα μπορούσαμε να το περάσουμε για εργαλείο βασανιστηρίων!

Αν θέλετε πραγματικά να πάτε πίσω στο χρόνο, τότε ο λόγος σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι η ποιότητα ζωής, γιατί είναι πολύ καλύτερα σήμερα απ’ ό,τι στο παρελθόν! Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο προσωπικό μας όφελος από την ωρίμανση του εαυτού μας ως σύνολο.

Θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν αυτό το τερατούργημα ή τα πιο άνετα μηχανήματα του σήμερα;

Credits: Yixes!

Αφήστε το σχόλιο σας: