Γιατί η Alicia Keys ήταν η Μοναδική Τραγουδίστρια που ΔΕΝ φόρεσε Μακιγιάζ στα βραβεία του MTV; Δείτε τον λόγο και θα της Βγάλετε το Καπέλο! - Fanpage

Γιατί η Alicia Keys ήταν η Μοναδική Τραγουδίστρια που ΔΕΝ φόρεσε Μακιγιάζ στα βραβεία του MTV; Δείτε τον λόγο και θα της Βγάλετε το Καπέλο!

Πόσο απίθανα ήταν τα φετινά μουσικά βραβεία του MTV; Έγιναν τόσο πολλά. Η Britney Spears έδειξε σε όλους ότι είναι πολλά παραπάνω από μια κακή εμφάνιση το 2007, ο Drake εξέφρασε την αγάπη του για την Rihanna και όλοι κλάψαμε με αυτή την τέλεια σχέση και η Beyonce μας θύμισε ότι είναι η βασίλισσα του κόσμου.

Αν και οι ερμηνείες ήταν απίθανες και οι λόγοι των νικητών πολύ γλυκοί, η πιο απίθανη στιγμή ήταν με την Alicia Keys. Ανέβηκε γενναία στο κόκκινο χαλί και τραγούδησε μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Και ο λόγος που το έκανε θα σας κάνει να την ερωτευτείτε.

Η Alicia Keys είναι μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες.

23

Φυσικά και την θυμάστε από το “Fallin’”.

24

Έχει απίστευτες φωνητικές ικανότητες, γράφει τέλεια τραγούδια και παίζει πιάνο. Πλέον κάνει και κάτι ακόμα που την καθιστά πρότυπο.

25

Έχετε παρατηρήσει ότι δεν φοράει μακιγιάζ τελευταία; Εμφανίστηκε ακόμα και στα βραβεία του MTV άβαφη. Και πρέπει να μάθετε τον λόγο!

26

Τον Μάιο η Alicia έγραψε το Lenny Letter, ένα κείμενο για το newsletter της Lena Dunham.

27

Έγραψε ότι συνειδητοποίησε ότι η αξία μιας γυναίκας δεν έγκειται στην εμφάνιση της.

28

“Κάθε φορά που έφευγα από το σπίτι, ήμουν τρομοκρατημένη αν δεν φορούσα μακιγιάζ: κι αν κάποιος ήθελε φωτογραφία; Κι αν την ανέβαζε; Ήταν ανασφαλείς, επιφανειακές, αλλά ειλικρινείς σκέψεις”, είπε. “Και όλα αυτά βασίζονταν στο πώς με βλέπουν οι άλλοι.”

29

Η Alicia δεν ένιωθε άνετα χωρίς μακιγιάζ μέχρι που πήγε σε μια φωτογράφιση και ο φωτογράφος της ζήτησε να την φωτογραφίσει φυσική. Ήταν διστακτική, αλλά ερωτεύτηκε το αποτέλεσμα. “Ορκίζομαι, ένιωσα πιο δυνατή, πιο ελεύθερη και πιο ειλικρινά όμορφη από ποτέ.”

30

Από τότε ξεκίνησε το κίνημα #NοMakeup (όχι στο μακιγιάζ).

31

Ορκίστηκε να μην ξανακαλύψει το πρόσωπο της. “Ούτε το πρόσωπο, ούτε το μυαλό, ούτε την ψυχή, ούτε τις σκέψεις, ούτε τα όνειρα, ούτε τους αγώνες, ούτε την συναισθηματική μου ανάπτυξη. Τίποτα!”

32

Έχει μείνει πιστή στα λόγια της. Έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις χωρίς μακιγιάζ.

33

Έτσι, εμφανίστηκε και στα VMA χωρίς μακιγιάζ για την ίδια, τους θαυμαστές της και κάθε γυναίκα που την θαυμάζει, για να δείξει ότι είναι εντάξει να δείχνεις το πρόσωπο σου γυμνό.

34

Η Alessia Cara ακολούθησε το κίνημα της Alicia και εμφανίστηκε στα VMA χωρίς μακιγιάζ. Δεσμεύτηκε να αφαιρεί το μακιγιάζ της κάθε φορά που τραγουδάει το “Scars To Your Beautiful”.

35

Είπε στο Glamour ότι δεν θέλει να ζει σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι αρκετά καλοί ή εύχονται να ήταν κάτι που δεν είναι.

36

“Στο ‘Scars” ήθελα να πω στον κόσμο ότι δεν υπάρχει ένας τρόπος να είσαι όμορφος – είσαι όμορφος και ο κόσμος χρειάζεται να αλλάξει.” Πες τα, Alessia!

37

H Alicia και η Alessia είναι πολύ καλό παράδειγμα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο! Και είναι υπέροχες γι’αυτό που κάνουν. Εσείς, τι πιστεύετε για την επανάσταση τους;

38

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: