Είχε βαρεθεί το ντεμοντέ κούρεμά της. Τότε ο κομμωτής της την μεταμορφώνει και την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη! - Fanpage

Είχε βαρεθεί το ντεμοντέ κούρεμά της. Τότε ο κομμωτής της την μεταμορφώνει και την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε κομμωτήριο και ο κομμωτής ενδιαφέρθηκε για τον φυσικό τύπο μαλλιών σας; Οι περισσότεροι κομμωτές δεν πολυασχολούνται με το πως πέφτουν φυσικά τα μαλλιά για να προτείνουν ένα αντίστοιχο χτένισμα.

Η πρωταγωνίστρια του παρακάτω βίντεο, η Sandy, πριν την μεταμόρφωσή της, δήλωνε ότι έχει βαρεθεί από την εμφάνισή της, αλλά και από τον τρόπο που την κουρεύουν τόσα χρόνια. Έτσι η Sandy επισκέφτηκε τον διάσημο κομμωτή Christopher Hopkins, που είναι ειδικός στις μεγάλες αλλαγές. Ο Hopkins προτείνει να ανοίξει το χρώμα των ξεθωριασμένων μαλλιών της, κάνοντας ξανθιές ανταύγειες.

Ο Hopkins της εξήγησε ότι τα φυσικά της μαλλιά είναι κυματιστά και ότι αυτό έπρεπε να αναδείξει, αντί να τα κάνει να φαίνονται ίσια.

Δείτε την μεταμόρφωση της Sandy, που ομολογουμένως μετά το κούρεμα, την βαφή και το επαγγελματικό μακιγιάζ, φαίνεται 10 χρόνια νεότερη!

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: