Εξαφανίστε την Πλάκα και τις Κιτρινίλες από τα Δόντια σας σε μόλις 2 λεπτά, με ΑΥΤΟ το Απίστευτο Κόλπο! - Fanpage

Εξαφανίστε την Πλάκα και τις Κιτρινίλες από τα Δόντια σας σε μόλις 2 λεπτά, με ΑΥΤΟ το Απίστευτο Κόλπο!

Σε όλους μας αρέσει να πέφτουμε με τα μούτρα σε ζαχαρούχα σνακ. Αλλά τι γίνεται με τα δόντια μας; Οι τροφές που περιέχουν πολλή ζάχαρη τα καταστρέφουν και δημιουργείτε πλάκα στα δόντια μας. Πρέπει λοιπόν να πάρουμε τα μεγάλα όπλα: μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Αυτό το συγκεκριμένο μείγμα είναι το αγαπημένο μας, επειδή είναι κατασκευασμένο από κοινά οικιακά αντικείμενα, είναι φτηνό και δεν περιέχει καθόλου χημικά ή πρόσθετα.

Για να φτιάξετε το δικό σας στοματικό διάλυμα, πρέπει πρώτα να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα συστατικά. Θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • ½ φλιτζάνι υπεροξειδίο του υδρογόνου
  • 1 φλιτζάνι κρύο νερό
  • ½ φλιτζάνι ζεστό νερό
  • οδοντογλυφίδες
  • οδοντόβουρτσα

Να είστε βέβαιοι ότι ακολουθήσατε πιστά αυτή τη συνταγή και να μην το παρακάνετε με τις ποσότητες, γιατί ίσως να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

1

Για να ξεκινήσετε, πρώτα συνδυάστε τόσο το αλάτι όσο και τη μαγειρική σόδα σε ένα μικρό δοχείο.

Περάστε την οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό και στη συνέχεια στροβιλίστε την στο μείγμα σόδα-αλάτι.

Βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά και φτύστε την σπιτική πάστα όταν τελειώσετε.

Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε στο καλύτερο μέρος – στο στόμα! Αυτό το βήμα είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε το ½ φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου με το ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και να αφήσετε το μίγμα στο στόμα σας για περίπου ένα λεπτό.

Για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το κολλώδες μίγμα, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα στις δυσπρόσιτες περιοχές και ξεπλύνετε την με κρύο νερό.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως δύο φορές την εβδομάδα, αλλά θυμηθείτε… Αυτή η οδοντιατρική ρουτίνα δεν προορίζεται για να αντικαταστήσει την καθημερινή χρήση του νήματος και το βούρτσισμα. Απλά σκεφτείτε το ως ένα γρήγορο, διασκεδαστικό και οικονομικό τρόπο να αφαιρέσετε την πλάκα. Είναι πανεύκολο!

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: