Εξαφανίστε τις Ρυτίδες και αποτρέψετε την εμφάνιση νέων με ΑΥΤΑ τα 7 Πανίσχυρα Tips. Θα Εκπλαγείτε με τα Αποτελέσματα! - Fanpage

Εξαφανίστε τις Ρυτίδες και αποτρέψετε την εμφάνιση νέων με ΑΥΤΑ τα 7 Πανίσχυρα Tips. Θα Εκπλαγείτε με τα Αποτελέσματα!

Καθώς μεγαλώνουμε, γινόμαστε σοφότεροι και αποκτάμε πολλές χρήσιμες εμπειρίες που κάνουν τη ζωή μας πιο γεμάτη. Οι ρυτίδες είναι ένα μικρό μειονέκτημα, που είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε. Το βασικό είναι να γνωρίζουμε μερικά μυστικά.

Ετοιμάσαμε μια λίστα με 7 συμβουλές για να μην αποκτήσετε ρυτίδες. Και δεν χρειάζεται καν να ξοδέψετε χρήματα σε ακριβές κρέμες και διαδικασίες spa.

Πριν πάτε για ύπνο τοποθετήστε μαξιλάρια κάτω από τους βραχίονές σας

1

Αυτή η απλή τεχνική βοηθά να αποφύγετε τις ρυτίδες στην περιοχή του στήθους. Αν έχετε συνηθίσει να κοιμάται πάντα μπρούμυτα, η προσαρμογή δεν θα είναι τόσο εύκολη. Αλλά μετά από μερικές εβδομάδες «εκπαίδευσης», θα παρατηρήσετε ότι όχι μόνο η επιδερμίδα σας, αλλά και η συνολική υγεία σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη θέση αρκετά χορταίνει ύπνο. Και όσοι συχνά αντιμετωπίζουν πόνους στην πλάτη, αυτή η στάση είναι το μυστικό για να απαλλαγείτε από τον πόνο.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα

2

Αυτή η συμβουλή μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενη. Αλλά είναι πραγματικά αποτελεσματική, όταν πρόκειται για την πρόληψη των πρόωρων ρυτίδων. Είναι γεγονός ότι αποκτάμε πολλές ρυτίδες στο σώμα μας, γιατί κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλάζουμε στάσεις, πολλές από τι οποίες δεν είναι καν άνετες.

Προσπαθήστε να κοιμηθείτε, περιβάλλοντας το σώμα σας με διάφορα πράγματα: καλάθι ρούχων, βιβλία ή κάτι εύθραυστο.

Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα

3

Τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας, δημιουργείτε μια διαφορά ύψους μεταξύ του επιπέδου των ποδιών και το επίπεδο του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη ροή του αίματος.

Αυτή η συμβουλή σας βοηθά να απαλλαγείτε όχι μόνο τις ρυτίδες, αλλά και από το άγχος ή πόνο στα γόνατα, και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους περπατούν πολύ με τα πόδια ή στέκονται πολλές ώρες.

Τοποθετήστε μια πετσέτα κάτω από το κεφάλι

4

Και το κεφάλι κατά τη διάρκεια του ύπνου θα πρέπει να είναι σε άνετη θέση. Είναι καλύτερο να κοιμηθείτε σε ένα ορθοπεδικό μαξιλάρι, αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να τυλίξετε σε ρολό μια απλή πετσέτα.

Επιλέξτε το σωστό στρώμα

5

Καθώς δεν αρέσει σε πολλούς να κοιμούνται σε μαλακά στρώματα, οι επιστήμονες έχουν από καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα σκληρά, αλλά ελαστικά στρώματα προωθούν την καλή υγεία της σπονδυλικής στήλης, την καλή κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζουν το σχηματισμό των πρώτων ρυτίδων.

Επιλέξτε τα σωστά εσώρουχα

6

Αυτή η συμβουλή θα βοηθήσει όλες τις γυναίκες να απολαύσουν τη νεανικότητα του σώματός του. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα καταστήματα εσωρούχων, μπορείτε να βρείτε ειδικά «σουτιέν κατά των ρυτίδων». Αυτό το σουτιέν μοιάζει μπουστάκι για γυμναστική, αλλά συνήθως είναι ραμμένο από ένα μαλακό και ευχάριστο στο δέρμα βαμβάκι.

Επιπλέον, στο λαιμό αυτό το σουτιέν είναι εξοπλισμένο με ειδικό ένθετο από μαλλί, που δεν απορροφάει την ενυδατική κρέμα και έτσι δεν αφήνει το δέρμα σας απροστάτευτο. Φυσικά, δεν μπορείτε να φοράτε ένα σουτιέν καθημερινά, αλλά ο ύπνος σε αυτό είναι πολύ ωφέλιμος.

Ενυδάτωση και ενυδάτωση ξανά!

7

Η ιδέα είναι απλή: αποκτήστε τη συνήθεια κάθε πρωί και πριν πάτε για ύπνο να εφαρμόζετε μια ενυδατική κρέμα στις προβληματικές περιοχές του σώματος. Αποδεικνύεται ότι το 90% των πρόωρων ρυτίδων εμφανίζονται λόγω έλλειψης επαρκούς υγρασίας.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: