Η 70χρονη μπήκε με δισταγμό στο κομμωτήριο, αλλά περιμένετε να δείτε ΠΩΣ έγινε όταν βγήκε... Θα τρίβετε τα μάτια σας! - Fanpage

Η 70χρονη μπήκε με δισταγμό στο κομμωτήριο, αλλά περιμένετε να δείτε ΠΩΣ έγινε όταν βγήκε… Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Όταν κάποιος πηγαίνει για να κάνει ένα ολοκληρωτικό makeover, παρά τον ενθουσιασμό του ανησυχεί και είναι αβέβαιος για τα αποτελέσματα.

Για την κ. Barbara αυτό δεν ισχύει, αφού ταξίδεψε μέχρι τη Μινεάπολη για να συναντήσει τον makeover τύπο – Christopher Hopkins.
Η Barbara είναι 70 ετών και αισθάνθηκε ότι ήταν καιρός για να μην μοιάζει πολύ με την ηλικία της.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Christopher ήξερε ότι είχε την ελευθερία να κάνει ό, τι θέλει με τα μαλλιά της. Ήταν σε όλα μέσα! Αυτό είναι το αγαπημένο του είδος makeover και ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα.

Στο βίντεο, ο Christopher πιάνει τέσσερα ψαλίδια και κόβει το μήκος των μαλλιών της. Φωνάζει: «Εκεί! Είναι υπέροχα!».

1

Η Barbara χαμογελά και είναι έτοιμη να αντικρύσει τα πάντα. Και η αποκάλυψη έρχεται… Το κούρεμα, το χρώμα των μαλλιών και το ελαφρύ μακιγιάζ φαίνονται απολύτως υπέροχα στη Barbara. Τα μαλλιά της Barbara βάφτηκαν και μια νεανική χρωματική παλέτα χρησιμοποιήθηκε για το μακιγιάζ της. Τα γυαλιά της αφαιρέθηκαν και τα μάτια φωτίστηκαν.

Εάν δεν γνωρίζατε την ηλικία της από πριν, θα νομίζατε ότι αυτή η υπέροχη κυρία είναι 20 χρόνια νεότερη. Η Barbara παραδέχεται ότι αυτό το στυλ δεν είναι κάτι που θα είχε επιλέξει η ίδια για τον εαυτό της, αλλά το λατρεύει!

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο και απολαύστε την απίστευτη μεταμόρφωση και τον ενθουσιασμό της Barbara!

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: