Θέλετε να αποκτήσετε λακκάκια στα μάγουλα; Δείτε ΠΩΣ θα τα καταφέρετε ΧΩΡΙΣ χειρουργική επέμβαση! - Fanpage

Θέλετε να αποκτήσετε λακκάκια στα μάγουλα; Δείτε ΠΩΣ θα τα καταφέρετε ΧΩΡΙΣ χειρουργική επέμβαση!

Οι ατέλειες μερικές φορές είναι συναρπαστικές και κατά κάποιον τρόπο καταφέρνουν να γίνουν το επίκεντρο. Για παράδειγμα, τα λακκάκια δεν είναι τίποτα άλλο παρά εσοχές ή παραμορφώσεις στους μύες του προσώπου, τα οποία είναι ακαταμάχητα χαριτωμένα και αμέσως συλλαμβάνουν το βλέμμα του καθενός, έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Αυτό το μικρό ελάττωμα στο σαρκικό τμήμα του μάγουλου δεν θεωρείται παραμόρφωση και αντ ‘αυτού προσθέτει ομορφιά και γοητεία στο άτομο.

Τα λακκάκια είναι αυτές οι ατέλειες που όλοι βρίσκουν εξαιρετικά γοητευτικές. Υπάρχουν μόνο λίγοι τυχεροί που είναι ευλογημένοι με φυσικές κοιλότητες, το 20% του συνολικού πληθυσμού της γης για να είμαστε ακριβείς. Ένα γενετικά κληρονομικό χαρακτηριστικό, αυτά τα χαριτωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε. Αυτή είναι η γοητεία των λάκκων που πολλοί που δεν τα έχουν στα μάγουλα τους επιλέγουν μια χειρουργική διαδικασία για να τα προσθέσουν στην ομορφιά τους.

Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός και οικονομικός τρόπος για να αποκτήσετε λακκάκια στα μάγουλα;

1

Και η απάντηση είναι Ναι! Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις χαριτωμένες εσοχές φυσικά, χωρίς οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. Ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με μερικούς από τους φυσικούς τρόπους για να έχουμε λακκάκια.

Σημείωση: Οι μέθοδοι αυτοί δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένοι και τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

1. Ασκήσεις προσώπου

2

Ρουφήξτε τα μάγουλά σας προς τα μέσα.

3

Βάλτε τα χείλη σας ελαφρώς μέσα. Φανταστείτε ότι έχετε φάει κάτι εξαιρετικά ξινό, αυτό το πρόσωπο / έκφραση είναι αυτό που πρέπει να αναπαραγάγετε.

Κρατήστε τα μάγουλα σας προς τα μέσα.

4

Πιέστε και κρατήστε πατημένα αυτά τα σημεία και στα δύο μάγουλα χρησιμοποιώντας δείκτη και αντίχειρα ή το στρογγυλεμένο άκρο ενός μολυβιού, ό, τι σας βολεύει.

Ευρύ Χαμόγελο.

5

Χαλαρώστε με ένα μεγάλο χαμόγελο. Βεβαιωθείτε ότι το χαμόγελό σας είναι με ανοιχτό το στόμα και ευρύ. Όσο πιο ευρύ το χαμόγελο τόσο καλύτερη είναι η εμφάνιση των κοιλοτήτων.

Ένα προσωρινό λακκάκι είναι έτοιμο!

6

Για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, συνεχίστε τις ασκήσεις για τουλάχιστον 30 λεπτά. Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση καθημερινά για μισή ώρα ή περισσότερο, αλλά εάν δεν βλέπετε αποτελέσματα ακόμα και μετά από ένα μήνα, ίσως να πρέπει να αφήσετε την προσπάθεια.

2. Κατάλληλο μακιγιάζ.

7

Τι θα κάνουμε οι γυναίκες χωρίς μακιγιάζ! Το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει ένα άτομο εντελώς. Μάθετε παρακάτω πώς ένα απλό τέχνασμα μακιγιάζ μπορεί να δημιουργήσει λακκάκια!

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και χαμογελάστε πλατιά

8

Χαμογελάστε, αλλά με φυσικό τρόπο. Τώρα κοιτάξτε στον καθρέφτη και σημειώστε τη θέση που θέλετε να έχουν τα λακκάκια σας. Φυσικές πτυχές σχηματίζονται στις πλευρές των χειλιών σας όταν χαμογελάτε. Τα λακκάκια σας θα πρέπει να βρίσκονται ακριβώς έξω από αυτές τις πτυχές, ξεκινώντας ακριβώς πάνω από τα σημεία των χειλιών σας.

Σημειώστε αυτό τα σημεία.

9

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών για να δώσετε σχήμα στα λακκάκια σας.

Δώστε σχήμα.

10

Αφού ολοκληρώσετε τη σήμανση του σημείου, χαλαρώστε το στόμα σας. Τώρα τραβήξτε ένα μικρό σχήμα ημικύκλιου με την καμπύλη γραμμή να ξεκινά από εκείνη την κουκκίδα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο μολύβι φρυδιών που χρησιμοποιήσατε για τη σήμανση της κουκκίδας. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή δεν εκτείνεται για ένα εκατοστό κάτω από την κουκκίδα.

Συνδυάστε τα χρώματα καλά.

11

Τρίψτε τη γραμμή πάνω και κάτω. Προσαρμόστε το μακιγιάζ σας αναλόγως. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την εφαρμογή και την ανάμιξη της γραμμής έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε μετά από μερικές προσπάθειες.

3. Κάντε τρύπα στο μάγουλο

1

Η διάτρηση στο μάγουλο είναι ένας άλλος τρόπος για να πάρετε μια κοφτερή εμφάνιση. Ωστόσο, έρχεται με ορισμένους κινδύνους μόλυνσης. Όμως, προσέξτε και πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία για να την κάνετε.

Καθαρίστε και τρυπήστε.

12

Πριν από τη διάτρηση των μάγουλων, ο επαγγελματίας θα καθαρίσει πρώτα την περιοχή που θα τρυπήσει με ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι ή με τη χρήση κάποιου αποστειρωμένου διαλύματος ή μαντηλάκια.

Αφήστε τα να αναρρώσουν.

13

Αφήστε το κόσμημα εκεί για περίπου δύο μήνες και πάρτε όλες τις προφυλάξεις για να μείνετε μακριά από τις λοιμώξεις. Ελέγξτε σε τακτά χρονικά διαστήματα εάν η διαδικασία επούλωσης είναι καλή. Όταν η τρύπα έχει μερικώς επουλωθεί, βγάλτε προσεκτικά το κόσμημα. Το δέρμα σας θα αρχίσει να θεραπεύεται μετά από αυτό και σιγά-σιγά θα κάνει τη εμφάνισή του το λακκάκι.

Μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε κοσμήματα ή όχι. Ωστόσο, αυτό είναι και πάλι ένας ημι-μόνιμος τρόπος για να αποκτήσετε λακκάκια.

Φροντίστε τα για να διαρκέσουν!

14

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις τεχνικές που αναφέρονται παραπάνω για να αποκτήσετε λακκάκια χωρίς να κάνετε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: