Μήπως έχεις Ελιές στο Σώμα σου σε Κάποια από ΑΥΤΑ τα 7 Σημεία; Εάν ΝΑΙ, δες ΤΙ σημαίνει αυτό για Σένα! - Fanpage

Μήπως έχεις Ελιές στο Σώμα σου σε Κάποια από ΑΥΤΑ τα 7 Σημεία; Εάν ΝΑΙ, δες ΤΙ σημαίνει αυτό για Σένα!

Οι ελιές στο πρόσωπο και το σώμα, πάντα προσέλκυαν την προσοχή και μπορούν να αποκαλύψουν ενδιαφέροντα πράγματα για το άτομο.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά τα σημάδια εκ γενετής και οι ελιές μπορούν να αποκαλύψουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα του ατόμου.

Στον κρόταφο

1

Ελιά στον κρόταφο, υποδηλώνει άτομο που του ανοίγονται ευκαιρίες για ταξίδια. Μπορεί να είναι και εργασία σε άλλες χώρες, ή ταξίδια μόνο για διασκέδαση.

Πάνω από την γέφυρα της μύτης

2

Αυτό το σημάδι μπορεί να υποδηλώνει καριέρα. Μπορεί να σημαίνει μια προώθηση σε ανώτερη θέση, αύξηση μισθού ή μια αρμονική εργασία – αυτό εξαρτάται από εσάς.

Κάτω από το φρύδι

3

Αν έχετε ένα σημάδι ανάμεσα στο μάτι και το φρύδι, αυτό λέει πολλά για την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε και να βρίσκετε κοινό έδαφος με τους άλλους. Χάρη σε αυτή τη δύναμη, αναλαμβάνετε το ρόλο του ηγέτη, που σας εμπιστεύονται.

Πάνω από το χείλος

4

Άτομα με αυτά τα σημάδια είναι πολύ ελκυστικά και κοινωνικά. Κατά κανόνα, είναι δημοφιλή μεταξύ φίλων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό: γι ‘αυτούς είναι σημαντική η ποιότητα του φαγητού, των πραγμάτων και όλων όσων τους περιβάλλουν.

Στα ζυγωματικά

5

Συνήθως χαρακτηρίζεται από δυνατούς ανθρώπους, ηγέτες στην ομάδα. Όσοι έχουν τέτοιες ελιές, συχνά είναι επιτυχημένοι και επιδιώκουν θέσεις με υψηλό κύρος.

Στις παλάμες

6

Άτομα που έχουν ελιές στις παλάμες είναι σταθερά. Δεν είναι επιρρεπείς σε οικονομικά προβλήματα και διαχερίζονται με άνεση τα οικονομικά.

Στις πατούσες

7

Αυτή η θέση υποδηλώνει ότι σε αυτά τα άτομα αρέσουν τα νέα πράγματα: ταξίδια σε νέους προορισμούς, δοκιμάζουν πιάτα από διαφορετικές κουζίνες και απολαμβάνουν την κοινωνικοποίηση. Αυτοί οι άνθρωποι είναι δημοφιλείς και εύκολα πείθουν τους άλλους να τους ακολουθήσουν.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: