10 Τάσεις στα Μαλλιά και το Μακιγιάζ που ήταν Φέτος στη Μόδα αλλά το 2017 θα Θεωρούνται ξεπερασμένες. - Fanpage

10 Τάσεις στα Μαλλιά και το Μακιγιάζ που ήταν Φέτος στη Μόδα αλλά το 2017 θα Θεωρούνται ξεπερασμένες.

Οι τάσεις της μόδας είναι παροδικές και αλλάζουν συνεχώς, και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα μαλλιά, αλλά με άλλα στοιχεία της εξωτερικής μας εμφάνισης. 

Σας αποκαλύπτουμε ποιες τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά θα χάσουν τη δυναμική τους και με ποιες θα αντικατασταθούν τη νέα χρονιά που μας έρχεται.

Φυσικά φρύδια αντί για επιμελημένα

1

Αν το 2016, δεν τολμούσατε να βάψετε τα φρύδια σας, τότε το 2017, η μόδα προτείνει το φυσικό look στα φρύδια και να είναι ελαφρώς ατημέλητα. Τα έντονα φρύδια εξακολουθούν να είναι επίκαιρα.

Κουκλίστικες βλεφαρίδες αντί για φυσικές

2

Το 2017 η μόδα απαιτεί οι βλεφαρίδες να είναι πιο έντονες και πλούσιες, αντί για το φυσικό look που κυριαρχούσε φέτος.

Έντονες σκιές αντί για παστέλ χρώματα

3

Το 2016 ήταν δημοφιλές το ανεπαίσθητο «nude» μακιγιάζ, ενώ το 2017 χάνει σταδιακά τη δυναμική του. Αντίθετα κυριαρχούν έντονα eyeliner σε μπλε ελεκτρίκ αποχρώσεις.

Απαλός τόνος επιδερμίδας αντί για έντονο contouring

4

Έχουμε καλά νέα για όσες δεν τελειοποίησαν τη τεχνική του contouring ή δεν γνωρίζουν καν τι είναι. Το 2017 η μόδα προτείνει ένα πιο φυσικό τόνο επιδερμίδας χωρίς να εμπλέκεται το περίπλοκο contouring. Για να τονίσετε το φυσικό σας χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκλίτερ ή ιριδίζον ρουζ.

Χείλη με λίπ γκλος αντί για ματ

5

Τα ματ χείλη κυρίαρχησαν στο κόκκινο χαλί το 2016. Τη νέα χρονιά όμως τα χείλη έχουν περισσότερη λάμψη και τα λιπ γκλος προσφέρουν περισσότερο όγκο και μυστήριο.

Αποχρώσεις του ροζ αντί για κόκκινο

6

Μια άλλη τάση στο μακιγιάζ για το 2017: το κραγιόν αποκτά αποχρώσεις του ροζ, και το φετινό δημοφιλές χρώμα του κόκκινου κρασιού φυλάξτε το για αργότερα.

Μικρές μπούκλες αντί για κυματιστά μαλλιά

7

Μία από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2017 είναι οι μικρές μπούκλες, που μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια σίδερου μαλλιών με μικρή διάμετρο. Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνετε πλεξούδες και να τις αφήσετε όλο το βράδυ.

Ήρεμες αποχρώσεις στα μαλλιά αντί για έντονα χρώματα

8

Η τάση στα μαλλιά για έντονες αποχρώσεις σταδιακά υποχωρεί. Το φούξια και το πετρόλ αντικαθίστανται με πιο ήπιες αποχρώσεις.

Αυστηρά χτενίσματα αντί για ατημέλητο look

9

Αυτά τα νέα δε θα χαροποιήσουν πολλές γυναίκες. Τα ατημέλητα μαλλιά που ήταν φέτος στη μόδα, τη νέα χρόνια δε θα είναι πια δημοφιλή. Εξαιρέση αποτελούν οι περιποιημένες χαμηλές αλογοουρές και οι κότσοι.

Χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ αντί για μανικιούρ «half moon»

10

To 2016 είχε μεγάλη δημοτικότητα το μανικιούρ με αρνητικό χώρο («half moon μανικιούρ»). Η νέα τάση το 2017 θέλει να είναι επίκαιρο το γαλλικό μανικιούρ σε νέες παραλλαγές.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: