11 Πανίσχυρα μυστικά ομορφιάς που θα κάνουν τη ζωή μιας γυναίκας πολύ πιο εύκολη και καμία αισθητικός ποτέ δε θα σου αποκαλύψει - Fanpage

11 Πανίσχυρα μυστικά ομορφιάς που θα κάνουν τη ζωή μιας γυναίκας πολύ πιο εύκολη και καμία αισθητικός ποτέ δε θα σου αποκαλύψει

Το μακιγιάζ για να είναι επιμελές, χρειάζεται αρκετό χρόνο. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να ελαττώσουν αρκετά τον χρόνο που αφιερώνετε βάφοντας τον εαυτό σας, με ελάχιστο κόπο και βέλτιστα αποτελέσματα. 

Μάθετε τα πιο απαραίτητα κόλπα για το μακιγιάζ, που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα.

1. Εφαρμόστε υγρό eyeliner πάνω από μολύβι

1

Αν δυσκολεύεστε να φτιάξετε μια ίσια γραμμή με υγρό eyeliner, τότε χρησιμοποιήστε πρώτα ένα μαύρο μολύβι ως βάση. Το υγρό eyeliner θα εφαρμόσει καλύτερα και θα διευκολυνθείτε αρκετά.

2. Χαρίστε στις βλεφαρίδες σας όγκο με μια πινελιά πούδρας

2

Αυτό το απλό κόλπο θα ενισχύσει τον όγκο των βλεφαρίδων σας! Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να βάλετε λίγη πούδρα στις βλεφαρίδες, και μετά εφαρμόστε τη μάσκαρα.

3. Χρησιμοποιήστε μάσκαρα αν δεν έχετε eyeliner

3

Χάρη στη παρόμοια σύνθεση, η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως eyeliner. Απλά θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινέλο.

4. Πως να ζωγραφίσετε τα τέλεια γατίσια μάτια:

4

5. Βουρτσίστε τα χείλη σας μετά το βούρτσισμα δοντιών.

5

Απαλά βουρτσίστε τα χείλη με μια στεγνή οδοντόβουρτσα. Θα κάνει απολέπιση τα νεκρά κύτταρα και θα κάνει τα χείλη σας πιο απαλά. Επίσης, θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη, προκαλώντας τα να πρηστούν ελαφρώς. Εφαρμόστε μετά ένα lip balm για ενυδάτωση.

6. Ανανεώστε τη μάσκαρά σας με ζεστό νερό.

6

Προσθέστε μερικές σταγόνες βραστού νερού στο σωληνάριο, κλείστε το και κουνήστε το.

7. Χρησιμοποιήστε το κραγιόν σας ως ρουζ.

7

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας ως υποκατάστατο για ρουζ. Εφαρμόστε λίγο κραγιόν στα ζυγωματικά, και απλώστε το με τα δάχτυλά σας.

8. Λευκάνετε τα δόντια σας μαγειρική σόδα.

8

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα για να κάνετε λεύκανση στα δόντια σας μερικές φορές την εβδομάδα. Είναι φτηνό και αποτελεσματικό, αλλά μη το παρακάνετε καθώς μπορεί να καταστρέψει το σμάλτο αν το εφαρμόζετε συχνά ή με ένταση.

9. Χρησιμοποιήστε σφουγγαράκια προσώπου για να κάνετε απολέπιση προσώπου.

9

Όταν καθαρίζετε το πρόσωπό σας με κάποιο προϊόν καθαρισμού, χρησιμοποιήστε σφουγγαράκια για μακιγιάζ. Θα απολεπίσουν απαλά το δέρμα και θα καθαρίσουν τους πόρους.

10. Εφαρμόστε τη μάσκαρα κάθετα.

10

Εφαρμόστε τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες κρατώντας το βουρτσάκι κάθετα. Έτσι θα τις τονίσετε, και θα έχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

11. Κατάρριψη μύθου: Το ψαλίδισμα των βλεφαρίδων δεν έχει αποτέλεσμα

11

Ένα «κόλπο» που έχει γίνεται δημοφιλές στο Διαδίκτυο: το ψαλίδισμα των βλεφαρίδων υποτίθεται ότι τις κάνει πιο πλούσιες και προσφέρει όγκο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, οι βλεφαρίδες χρειάζονται 1-2 μήνες για να ξαναμεγαλώσουν και μέχρι να γίνει αυτό οι κομμένες βλεφαρίδες θα είναι σκληρές και όχι καμπυλωτές όπως οι υπόλοιπες. Έτσι μη το δοκιμάσετε.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: