3+1 Τips Για Να Διατηρήσεις Το Υπέροχο Μαύρισμα Του Καλοκαιριού! - Fanpage

3+1 Τips Για Να Διατηρήσεις Το Υπέροχο Μαύρισμα Του Καλοκαιριού!

Κατάφερες να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου το τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα από τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Μπράβο! Για να το διατηρήσεις για καιρό ακόμη συγκεντρώσαμε 3+1 Tips που θα σε βοηθήσουν να το κρατήσεις για πολύ καιρό…


1) Πιες πολύ νερό!

Η ενυδάτωση είναι η πιο σημαντική για την επιδερμίδα μας και μπορούμε να βοηθήσουμε δραστικά τον οργανισμό και το δέρμα μας πίνοντας πολύ νερό! Προσπάθησε να πίνεις 2 λίτρα την ημέρα.


2) Ενυδάτωσε καθημερινά την επιδερμίδα σου!

Η εσωτερική ενυδάτωση είναι τόσο σημαντική όσο και η εξωτερική. Η επιδερμίδα μας ανανεώνεται καθημερινά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Συνεπώς με τα νεκρά κύτταρα που απομακρύνει,”σβήνεται” σιγά σιγά το καλοκαιρινό σου μαύρισμα. Για το λόγο αυτό, όσο καλύτερα ενυδατώνεις το δέρμα σου με την ενυδατική σου κρέμα, butter ή έλαιο, τόσο πιο αργά θα ξεθωριάσει το μαύρισμα σου.


3) Μην κάνεις ντους με καυτό νερό!

Το καυτό νερό ναι, είναι απολαυστικό αλλά όσο πιο κρύο νερό ρίχνεις επάνω σου, τόσο λιγότερο το αφυδατώνεις.


4) Χρησιμοποίησε Self tanning

Έκανες τις διακοπές σου και πλέον δεν έχεις το χρόνο να κάνεις τόσο συχνά ηλιοθεραπεία. Εδώ είναι που σκέφτεσαι αμέσως να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα αυτομαυρίσματος. Διατηρείς αναλλοίωτο αλλά και κάνεις εντονότερο το μαύρισμα σου μόνη σου στο σπίτι.

Επέλεξε βιολογικά προιόντα Self Tanning που δεν έχουν χρωστικές, χημικά πρόσθετα και parabens και όλοι γύρω σου σίγουρα θα αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό σου.

Πηγή: omorfamystika.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: