45 φοβερά καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια - Fanpage

45 φοβερά καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια

Ένα μανικιούρ για να είναι όμορφο δεν χρειάζεται να γίνει σε μακριά νύχια. Ακόμη κι αν το μήκος τους είναι ελάχιστο, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια.

Ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καλοκαιριού που τα χρώματα είναι πολλά και έντονα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Και μόνο η χρήση των neon χρωμάτων, των αποχρώσεων του ροζ, του κοραλί κλπ μπορούν να κάνουν τα καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια να δείχνουν εντυπωσιακά.

Παίξτε λοιπόν με τις διάφορες αποχρώσεις, συνδυάστε τα χρώματα μεταξύ τους, δημιουργήστε καλοκαιρινά τοπία, φρούτα και σχήματα και κάντε το μανικιούρ σας να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ιδέες σχεδίων σε καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια:

Τα μονόχρωμα νύχια σε έντονες αποχρώσεις του φούξια, φυστικί, ροδακινί, neon, μπλε και γαλάζιο είναι η πιο απλή επιλογή.

Μπορείτε επίσης να βάψετε κάθε σας νύχι σε διαφορετική απόχρωση, δημιουργώντας μια διαβάθμιση χρώματος. Οι αποχρώσεις αυτές μπορεί να είναι διαφορετικοί τόνοι του ίδιου χρώματος ή και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.

Μια all time classic επιλογή είναι αυτή του γαλλικού μανικιούρ σε ροζ ή γαλακτερό χρώμα. Ωστόσο, μπορείτε να το αλλάξετε ελαφρώς και να κάνετε υπέροχες καλοκαιρινές παραλλαγές. Χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική, αλλά πιο έντονες αποχρώσεις. Συνδυάστε το ροζ με το μωβ, το κόκκινο με το ροζ, το μπλε με το γαλάζιο κλπ και δημιουργήστε εκπληκτικά καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια.

Υιοθετήστε όλες τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Καλοκαίρι 2017. Από τα ημιδιάφανα νύχια με δόσεις χρώματος στα μανικιούρ με κοσμήματα και από τις ρίγες στα ombre nails οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Επενδύστε στο απαλό ροζ, τις nude αποχρώσεις και τα λευκά νύχια. Όπως επίσης στα κόκκινα και τα μπλε μανικιούρ και τα νύχια σας θα είναι μέσα στην μόδα.

Τι περιμένετε λοιπόν; Πάρτε τα αγαπημένα σας χρώματα και κάντε τα δικά σας υπέροχα καλοκαιρινά μανικιούρ για κοντά νύχια.

Δείτε 45 υπέροχες προτάσεις για να πάρετε ιδέες!

Πηγή:  .beautetinkyriaki.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας: