5 εκπληκτικά μακιγιάζ μόνο με 1 μολύβι ματιών - Fanpage

5 εκπληκτικά μακιγιάζ μόνο με 1 μολύβι ματιών

Σας έτυχε μια απρόοπτη έξοδος και δεν έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα καλλυντικά για να βαφτείτε; Κανένα πρόβλημα!

Αν έχετε μαζί σας ένα απλό μολύβι ματιών, μια μάσκαρα και ένα κραγιόν, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό και σαγηνευτικό look στη στιγμή, χρησιμοποιώντας εξ’ ολοκλήρου το μολύβι για να βάψετε τα μάτια σας.

Δείτε λοιπόν 5 διαφορετικούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε.

1. Κλασσικό cat eye look
37

Αντί για eyeliner χρησιμοποιήστε ένα απλό μαλακό μολύβι ματιών, καλά ξυσμένο και δημιουργήστε το κλασσικό και άκρως σαγηνευτικό cat eye.

2. Smudged Cat Eye
38
Πρόκειται για μια παραλλαγή του κλασσικού cat eye που δίνει ένα υπέροχο σήκωμα στο εξωτερικό του ματιού, δημιουργώντας ένα απαλό και εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε κανονικά τη γραμμή του eyeliner και στη συνέχεια να το σβήσετε με φορά προς τα επάνω.

3. Ελαφρώς μουτζουρωμένη γραμμή
39
Ένα υπέροχο και απλό πρωινό μακιγιάζ που δεν χρειάζεται και πολύ κόπο για να δημιουργηθεί. Απλά κάντε μια γραμμή με το μολύβι σας σύριζα στις βλεφαρίδες και στη συνέχεια με τη βοήθεια του δαχτύλου σας ή ενός πινέλου σβήστε το ελαφρά.

4. Smokey eye look
40
Απλώστε το μολύβι σας στο πάνω βλέφαρο και με τη βοήθεια ενός πινέλου ανάμειξης σκιών, κάντε απαλές κινήσεις μουτζουρώνοντας λίγο το βλέφαρο και δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού.

5. Αιγυπτιακό μάτι
41
Η Αίγυπτος φημίζεται για τα έντονα ζωγραφισμένα με μολύβι μάτια στο μακιγιάζ. Μπορεί να θυμίζει πολύ το κλασσικό cat eye αλλά η διαφορά τους βρίσκεται στην έντονη χοντρή γραμμή και στο κάτω μέρος του ματιού.

Αφού λοιπόν ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας με το μολύβι, που δεν είναι αναγκαίο να είναι μαύρο, μπορεί να έχει όποια απόχρωση εσείς επιθυμείτε, Απλώστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και βάλτε λίγο κραγιόν. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας και ως ρουζ.
Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: