5+1 Εφαρμογές για Smartphones, που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το Στυλ σας και να αλλάξετε την Εμφάνισή σας! - Fanpage

5+1 Εφαρμογές για Smartphones, που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το Στυλ σας και να αλλάξετε την Εμφάνισή σας!

Προηγουμένως, για να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, ήταν απαραίτητο να κάνουμε δοκιμές και πειραματισμούς. Σήμερα, αρκεί να εγκαταστήσετε την κατάλληλη εφαρμογή στη συσκευή σας.

Συντάξαμε έναν κατάλογο με εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε την τέλεια εμφάνιση.

YouCam Makeup

iOS και Android

1

100 εκατομμύρια downloads αποτελούν μια σαφή απόδειξη της αποτελεσματικότητας της εφαρμογής. Διαθέτει πλήρες σετ εργαλείων μακιγιάζ, υπάρχουν επιλογές για την αλλαγή του περιγράμματος του προσώπου, αλλαγή τόνου δέρματος, λεύκανση δοντιών. Επίσης διαθέτει το δικό της κοινωνικό δίκτυο ομορφιάς.

Virtual Nail Salon

iOS και Android

2

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να «δοκιμάσετε» χρώματα βερνικιών και να σχεδιάσετε μανικιούρ. Για να το κάνετε αυτό, βγάλτε μια φωτογραφία των χεριών σας, ή κατεβάστε μια φωτογραφία από τη συλλογή. Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία και να τη δείξετε στο σαλόνι ομορφιάς, έχοντας έτοιμη την επιλογή σας.

Hairstyle Makeover

iOS

3

Η πιο δύσκολη επιλογή για τις γυναίκες είναι η επιλογή του χτενίσματος. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας χωρίς να χρειαστεί να πειραματιστείτε στο κομμωτήριο.

Hair Сolor Сhanger

iOS και Android

4

Τώρα η αλλαγή χρώματος μαλλιών είναι παιχνιδάκι! Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Και αν θέλετε να ξεσηκώσετε μια φίλη ή τη μητέρα σας, στείλτε της μια φωτογραφία σας με μοβ μαλλιά.

Perfect 365

iOS και Android

5

Γιατί να βάφεστε για μια μόνο selfie στο Instagram; Χιλιάδες γυναίκες γίνονται πανέμορφες στις φωτογραφίες χάρη σε αυτή την εφαρμογή. Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ρουζ, να κάνετε τα μάτια πιο εκφραστικά, και τα χείλη πιο ζουμερά.

MyDressing

Android

6

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες από όλα τα ρούχα σας σε μια εικονική γκαρνταρόμπα. Τώρα, δεν υπάρχει κάποιο ρούχα που θα χαθεί στο βάθος της ντουλάπας. Μπορείτε εύκολα να κόψετε τα ρούχα από τις φωτογραφίες, να δημιουργήσετε συνδυασμούς, να βρείτε τι να φορέσετε για το βράδυ ενώ κάθεστε ακόμα στο γραφείο. Δυνατότητα διαμοιρασμού με τα κοινωνικά δίκτυα για να ανταλλάσσετε ιδέες με τους φίλους σας.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: