6 Πανέξυπνα Tips για να κάνετε το Μανικιούρ σας να διαρκεί πολύ Περισσότερο. Θα εκπλαγείτε με το Αποτέλεσμα! - Fanpage

6 Πανέξυπνα Tips για να κάνετε το Μανικιούρ σας να διαρκεί πολύ Περισσότερο. Θα εκπλαγείτε με το Αποτέλεσμα!

Είτε φτιάχνετε τα νύχια σας μόνες σας, είτε σας τα φτιάχνει κάποιος ειδικός κάθε εβδομάδα, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο!

Οπότε, αντί να αποφεύγετε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας μη τυχόν σας χαλάσει το μανικιούρ, ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Μετατρέψτε οποιαδήποτε βερνίκι σε τζελ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το τζελ διαρκεί πολύ περισσότερο από τα κανονικά βερνίκια, αλλά είναι πιο πολύπλοκη η διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να τοποθετηθεί από πάνω και να μετατρέψει οποιοδήποτε κανονικό βερνίκι σε τζελ. Επιπλέον, αφαιρείται με απλό ασετόν.

2. Μετατρέψτε το ξεφλουδισμένο βερνίκι σε ευκαιρία.

Καμουφλάρετε το ξεφλουδισμένο βερνίκι, μετατρέποντας το μανικιούρ σε ένα εναλλακτικό γαλλικό ή προσθέστε λίγο glitter για να το καλύψετε.

3. Να χρησιμοποιείτε βάση.

Αν θέλετε το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο, πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα βάση πριν περάσετε το χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε το νύχι από το ξεφλουδιστεί ή να σπάσει.

4. Εφαρμόστε λοσιόν την κατάλληλη στιγμή.

Το να κάνετε μασάζ με λοσιόν και κρέμες στα νύχια σας, είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο μανικιούρ. Πρέπει όμως να το κάνετε την κατάλληλη στιγμή. Δεν πρέπει να το κάνετε ποτέ πριν την εφαρμογή του βερνικιού, αλλά πάντοτε στο τέλος. Πρέπει να γίνεται εφόσον τα νύχια σας έχουν στεγνώσει. Έτσι μόνο θα βοηθήσει στη διατήρηση του βερνικιού.

Όσο για τη μέθοδο της Howcast; Λοιπόν, είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεστε και χρειάζεται μόλις 2 βήματα. Δείτε τη αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο. Είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος όλων!

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: