6+1 Τάσεις στο Μακιγιάζ που οι Άντρες σιχαίνονται στις Γυναίκες αλλά Ντρέπονται να τους το Πουν - Fanpage

6+1 Τάσεις στο Μακιγιάζ που οι Άντρες σιχαίνονται στις Γυναίκες αλλά Ντρέπονται να τους το Πουν

Το όμορφο μακιγιάζ τονίζει όχι μόνο τα θετικά στοιχεία του προσώπου, αλλά προσελκύει επίσης και τα αντρικά βλέμματα. Ωστόσο, ορισμένες τάσεις και μερικά κόλπα στο μακιγιάζ που κάνουν πολλές γυναίκες να αισθάνονται κομψές και ελκυστικές, στην πραγματικότητα αποκρούουν τους άντρες.

Μάθετε τι είδους μακιγιάζ δεν αρέσει καθόλου στους άντρες.

Επιθετικό μακιγιάζ με «Smokey eyes»

1

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι «οι τεράστιοι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια» δεν είναι σέξι. Θεωρούν ότι ένα τέτοιο μακιγιάζ καταστρέφει ένα όμορφο πρόσωπο, καθιστώντας τη γυναίκα πιο επιθετική.

Κραγιόν και λιπ γκλoς σε πολύ έντονα χρώματα

2

Τα κραγιόν και τα λιπ γκλος εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, επειδή στους άντρες δεν αρέσει να αισθάνονται στα χείλη τους αυτή την κολλώδη υφή. Ένα κραγιόν σε πολύ έντονα και φανταχτερά χρώματα δεν αρέσει σε πολλούς άντρες, το θεωρούν κακόγουστο και επειδή δεν είναι εύκολο να φύγει από την επιδερμίδα ή τα ρούχα.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

3

Στους περισσότερους άνδρες δε αρέσει αυτή η τάση κατηγορηματικά. Πιστεύουν ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες φαίνονται αφύσικες και προκλητικές. Είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε μαζί τους, αλλά οι σωστές φορεμένες ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να φαίνονται όμορφες και να τονίζουν τα ματιά. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε βλεφαρίδες με διαφορετικά μήκη κατά τη μετάβαση από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω για πιο φυσική εμφάνιση.

Πάρα πολύ λεπτά ή χοντρά φρύδια

4

Όσον αφορά το θέμα των φρυδιών, στους άντρες αρέσουν τα μέτρια και φυσικά φρύδια. Δεν τους αρέσουν τα πολύ λεπτά ούτε τα πολύ χοντρά. Επιπλέον, το χειρότερο για τους άντρες είναι να βγάλετε εντελώς τα φρύδια σας και στη συνέχεια να ζωγραφίσετε μια λεπτή γραμμή πάνω τους.

Μαύρισμα

5

Η αφύσικη καφέ-πορτοκαλί απόχρωση της επιδερμίδας δεν αρέσει καθόλου στους άντρες και προτιμούν ένα φυσικό μαύρισμα. Το κυριότερο είναι το δέρμα σας να φαίνεται υγιές.

Μακιγιάζ σε vamp στυλ

6

Τέτοιου είδους μακιγιάζ είναι καλό μόνο σε ταινίες, αλλά στην πραγματική ζωή φαίνεται συχνά χυδαίο. Ελάχιστες πετυχαίνουν αυτό το μακιγιάζ να φαίνεται πραγματικά κομψό. Στην πλειοψηφία τους, το «vamp» μακιγιάζ κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πιο μεγάλες ηλικιακά και κάνει τα πρόσωπά τους να φαίνονται άκαμπτα και επιθετικά.

Τι αρέσει στους άνδρες;

7

Κατά πρώτον, η φυσικότητα. Κατά δεύτερον, η μετριοπάθεια στη χρήση των καλλυντικών και, τρίτον, η δυνατότητα να τονίσουν τα δυνατά τους χαρακτηριστικά. Και, φυσικά, η αυτοπεποίθηση, η οποία δεν μπορεί να μπορεί να αναπληρωθεί με σκιές ή κραγιόν. Έτσι, σε κάθε μακιγιάζ μην ξεχνάτε τα πιο βασικά: αγάπη και σεβασμό προς τον εαυτό σας.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: