7 Μυστικά & Κόλπα από μια επαγγελματία Αισθητικό, που θα σας κάνουν να Δείχνετε μέχρι και 10 Χρόνια Νεότερες! - Fanpage

7 Μυστικά & Κόλπα από μια επαγγελματία Αισθητικό, που θα σας κάνουν να Δείχνετε μέχρι και 10 Χρόνια Νεότερες!

Κάθε γυναίκα θέλει να μείνει νέα και ελκυστική για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό. Αλλά οι ρυτίδες και άλλες αλλαγές δεν σημαίνουν ότι η ομορφιά πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Είμαστε βέβαιοι ότι σε απολύτως οποιαδήποτε ηλικία μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται κομψή και έτσι ζητήσαμε από μία αισθητικό να μοιραστεί μαζί μας τα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έμφαση στην φυσική σας ομορφιά και να αποσπάσετε την προσοχή από τις ατέλειες.

Βάση

1

Για πιο ώριμες ηλικίες προτιμήστε στο μακιγιάζ μια βάση που αντανακλά το φως (foundation). Γεμίζει τις ρυτίδες και εξομαλύνει την υφή του δέρματος.

Τόνος επιδερμίδας

2

Επιλέξτε μέικ απ μέτριας πυκνότητας που είναι πιο κοντά στη φωτεινή απόχρωση, για να αποφύγετε το εφέ της μάσκας. Ο στόχος είναι να εξομαλύνετε τον τόνο, να δώσετε στο δέρμα μια βελούδινη και περιποιημένη εμφάνιση και να κρύψετε τις μικρές ατέλειες.

Φρύδια

3

Το ακριβές όμορφο σχήμα των φρυδιών είναι πολύ σημαντικό, γιατί πλαισιώνει όλο το πρόσωπο. Τα όμορφα τονισμένα φρύδια και η σωστή απόχρωση χρώματος ανοίγει τα μάτια και να χαρίζει ένα φρέσκο πρόσωπο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ψυχρά χρώματα μαύρο και γκρι, και προτιμήστε πιο ζεστές αποχρώσεις.

Μολύβι ματιών

4

Σχεδιάστε μια λεπτή γραμμή με μαύρο μολύβι κατά μήκος των βλεφαρίδων. Προσθέτει βάθος στο βλέμμα, έκφραση και πιο πυκνές βλεφαρίδες.

Σκιές και ρουζ

5

Στην εσωτερική γωνία του ματιού βάζουμε μια φωτεινή απόχρωση, και στη συνέχεια μια πιο έντονη, για παράδειγμα, ροδακινί, λιλά. Στην εξωτερική γωνία τονίζουμε με σκούρες σκιές. Τονίζουμε τα ζυγωματικά και έτσι οπτικά μειώνεται η μύτη.

Μακιγιάζ χειλιών

6

Για να κάνετε το κραγιόν να παραμείνει για περισσότερο, χρησιμοποιείστε ένα μολύβι χειλιών και κάντε το περίγραμμά τους και στη συνέχεια καλύψτε όλη την επιφάνεια των χειλιών με το μολύβι. Για οmbre αποτέλεσμα βάψτε τις εσωτερικές γωνίες με πιο σκούρο μολύβι. Κρατήστε τα χείλη σε αυτή τη μορφή, αν θέλετε ένα ματ αποτέλεσμα.

Τελευταίες πινελιές

7

Για να δημιουργήσετε ένα γυαλιστερό εφέ πάνω από το μολύβι εφαρμόζουμε κραγιόν: στο κέντρο ένα πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν και στις εξωτερικές γωνίες πιο σκούρο. Έτσι, τα χείλη αποκτούν όγκο έχουν εφέ οmbre. Αν θέλετε περισσότερο λάμψη, μπορείτε να εφαρμόσετε στο κέντρο λίγο διάφανο λιπ γκλος.

Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα:

8

Σημειώστε ότι ο σκοπός του μακιγιάζ δεν είναι μια «ανανεωμένη» και «παραπλανητική» εμφάνιση, αλλά να βοηθήσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών να τονίσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους και να νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: