7 Τραγικές επιλογές που κάνεις στο make up σου με αποτέλεσμα να ασχημαίνεις και να τρομάζεις τους άντρες - Fanpage

7 Τραγικές επιλογές που κάνεις στο make up σου με αποτέλεσμα να ασχημαίνεις και να τρομάζεις τους άντρες

H oμορφιά έχει τρομερή δύναμη, και μερικές φορές όμως μπορεί να προκαλέσει και αρνητικά συναισθήματα.

Μάθαμε για 7 γυναικεία στοιχεία ομορφιάς που ενοχλούν περισσότερο τους άνδρες.

Σκουρόχρωμο κραγιόν

1

Τα σκουρόχρωμα κραγιόν φαίνονται αφύσικα στους άνδρες και το πρόσωπο φαίνεται πιο επιθετικό και μοιάζει με μάσκα. Και τα ίχνη του κραγιόν δεν θα είναι εύκολο να εξαφανιστούν.

Αφύσικα μαλλιά

2

Τα περίτεχνα χτενίσματα με πολλά προϊόντα styling, μαλλιά λαδωμένα προς τα πίσω ή έντονες μπούκλες που θυμίζουν «κούκλα» δεν προσελκύουν τους άνδρες.

Φωτεινές σκιές

3

Οι σκιές των χρωμάτων του ουράνιου τόξου που θυμίζουν χρωματιστά τροπικά πουλιά, δεν ενθουσιάζουν τους άντρες, τα θεωρούν πολύ έντονα και είναι απίθανο να τα θεωρήσουν χαριτωμένα.

Έντονο άρωμα

4

Σε πολλούς άνδρες δεν αρέσει η μυρωδιά του αρώματος: αυτό εσείς θεωρείτε ένα απαλό λουλουδάτο άρωμα, οι άντρες το αντιλαμβάνονται ως μια χημική μυρωδιά, ειδικά αν το παρακάνετε με το αγαπημένο σας άρωμα.

Ζωγραφισμένα φρύδια

5

Φρύδια βαμμένα με μαύρο μολύβι ή με τατουάζ, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με ξανθά μαλλιά, προκαλούν στους άνδρες μια αίσθηση αμηχανίας. Σύμφωνα με αυτούς, όλα τα φρύδια δεν θα πρέπει να τραβούν την προσοχή πάνω τους.

Καλλιτεχνικό μανικιούρ

6

Τα μακριά νύχια με πολύπλοκα έντονα χρώματα, με πολλά στρας ή γκλίτερ, προκαλούν στους άντρες μία αίσθηση αποστροφής.

Έντονο ρουζ

7

Προσπαθώντας να δώσετε στο πρόσωπο σας μια υγιή λάμψη, συχνά τονίζετε έντονα τα ζυγωματικά σας με ρουζ. Οι άντρες θεωρούν ότι κατά αυτό τον τρόπο δεν έχετε καλές γνώσεις από μακιγιάζ.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: