8 Πολύτιμες Συμβουλές που ΚΑΘΕ Γυναίκα που Βάφει τα Μαλλιά της ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζει. Δώστε Προσοχή στην 2η! - Fanpage

8 Πολύτιμες Συμβουλές που ΚΑΘΕ Γυναίκα που Βάφει τα Μαλλιά της ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζει. Δώστε Προσοχή στην 2η!

Τα βαμμένα μαλλιά είναι στη μόδα, πολλές γυναίκες το σκέφτονται, αλλά δεν το τολμούν γιατί όλοι γνωρίζουμε πως καταστρέφονται τα μαλλιά και οδηγεί σε πρόωρο γκριζάρισμα. Ακόμη κι αν το αποφασίσετε όμως, παρακάτω θα βρείτε μερικά πράγματα που θα πρέπει να δώσετε προσοχή για την διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας, διαφορετικά κινδυνεύετε με μόνιμο αποχρωματισμό των μαλλιών σας!

1. Μην εφαρμόζετε τη βαφή πολύ κοντά στη ρίζα.

1

Είναι βασικό η βαφή να μην έρχεται σε επαφή με τις ρίζες, καθώς περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτική βλάβη.

2. Επιλέξτε προϊόντα χωρίς αμμωνία και χρησιμοποιήστε βαφές χωρίς PPD.

2

Η επαφή μπορεί να προκαλέσει δερματικές αλλεργίες.

3. Διαλέξτε ένα χρώμα το οποίο βρίσκεται κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

3

4. Σαμπουάν.

4

Τα μαλλιά σας είναι ευαίσθητα στα συστατικά ενός σαμπουάν και όχι στη τιμή του. Γι’ αυτό φροντίστε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικό άλας, το οποίο ξηραίνει τις τρίχες των μαλλιών.

5. Η χένα σας πρέπει να μην περιέχει χημικά.

5

Διαβάστε τα περιεχόμενα της συσκευασίας πριν από τη χρήση. Το γεγονός ότι είναι χένα, δεν σημαίνει πάντα ότι θα είναι και φυτική. Επιπλέον, η χένα κάνει τα μαλλιά σας ξηρά.

6. Τα μαλλιά χρειάζονται την λιπαρότητα.

6

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την λιπαρότητα για τα μαλλιά σας!

7. Να βάζετε πάντα μαλακτική λοσιόν μετά το λούσιμο.

7

Τα conditioners βοηθούν να ανακάμψουν τα μαλλιά από την ξηρότητα. Θα πρέπει να το εφαρμόσετε τουλάχιστον για 3 λεπτά μετά το μπάνιο, έτσι ώστε τα μαλλιά σας να διατηρήσουν την ποιότητά τους.

8. Βρείτε την κατάληλη φόρμουλα.

8

Όχι μόνο το δέρμα σας, αλλά και τα μαλλιά σας έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Τα σγουρά με χοντρή τρίχα μαλλιά θα χρειαστούν καλύτερα τζελ ή υγρές φόρμουλες, ενώ οι βαφές σε αφρό είναι καλύτερες για το ευαίσθητο δέρμα.

Credits: Witty Feed

Αφήστε το σχόλιο σας: