8 Διάσημες και Πανέμορφες Γυναίκες που το Κορμί τους αγγίζει την Τελειότητα, σύμφωνα με τους Επιστήμονες - Fanpage

8 Διάσημες και Πανέμορφες Γυναίκες που το Κορμί τους αγγίζει την Τελειότητα, σύμφωνα με τους Επιστήμονες

Πώς μπορεί να καθοριστεί πόσο όμορφο είναι ένα άτομο; Η επιστήμη γι’ αυτό το σκοπό έχει ακριβείς παραμέτρους, που καθορίζονται από μια φόρμουλα, που υπολογίζει την αρμονική αναλογία των διαστάσεων και τη συμμετρία του σώματος. Αυτή η φόρμουλα ονομάζεται χρυσή τομή.

Επιλέξαμε 8 γοητευτικές διάσημες γυναίκες, που οι φιγούρες τους αγγίζουν την τελειότητα.

8η θέση – Σάλμα Χάγεκ

Αναλογία: 1,838

Χρυσή τομή: 88%

Λένε ότι η ομορφιά και το μυαλό δεν πάνε μαζί, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Στα νιάτα της, η Σάλμα παρά λίγο να γίνει διπλωμάτης Με το πνεύμα της, την εκκεντρότητα και τις σαγηνευτικές καμπύλες της, θα κατακτούσε τη χώρα. Αλλά ο κόσμος θα έχανε μια πανέμορφη ηθοποιό!

Το πιστεύετε ότι είναι 50 ετών και γέννησε πρόσφατα ένα παιδί; Ένα από τα μυστικά της ομορφιάς της Salma είναι να ανεβαίνει τις σκάλες με τα πόδια.

7η θέση – Ελ Μακφέρσον

Αναλογία: 1,833

Χρυσή τομή: 88,3%

Περιγράφεται ως το “μοντέλο χωρίς ηλικία”. Είναι 53 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Η Ελ είναι σύζυγος, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας. Πότε καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα; Ή μήπως οι νόμοι του χρόνου δεν εφαρμόζουν πάνω της; “Υγιεινή διατροφή, μέτρια άσκηση, και το πιο σημαντικό αγάπη για σώμα σας και θα σας ανταμείψει” – αυτά συμβουλεύει η Ελ για τη φιγούρα της.

6η θέση – Κάμερον Ντίαζ

Αναλογία: 1,765

Χρυσή τομή: 91%

“Πρέπει να πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και του σώματός σας”, λέει η ηθοποιός. Η Κάμερον θεωρεί τις αλλαγές της ηλικίας αρκετά φυσικές και εξίσου ελκυστικές. Αλλά η ίδια αναγνωρίζει ότι ο αθλητισμός και η γιόγκα την βοηθούν να διατηρεί την κομψή φιγούρα της, χωρίς να κάνει δίαιτες και αισθητικές επεμβάσεις.

5η θέση – Κέλυ Μπρουκ

Αναλογία: 1,741

Χρυσή τομή: 92,9%

Από το 1998, η ηθοποιός βρισκόταν πάντοτε στην λίστα του περιοδικού του FHM με τίτλο “Οι 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου”. Και το 2005, η Μπρουν βρισκόταν στην κορυφή αυτής της λίστας. Η Κέλυ δεν πηγαίνει γυμναστήριο, αλλά αγαπάει το σώμα της. Ίσως αυτό να είναι το βασικό μυστικό της γοητείας της;

4η θέση – Ρίτα Όρα

Αναλογία: 1,504

Χρυσή τομή: 93%

Οι συναυλίες είναι το καλύτερο fitness δηλώνει η τραγουδίστρια. Η Ρίτα δεν κάνει δίαιτες και τρώει τα αγαπημένα της πιάτα, μόνο σε μισές μερίδες. Η σωματική άσκηση είναι μια απόλαυση και ο ποιοτικός ύπνος είναι το όπλο της ομορφιάς της, αναφέρει η τραγουδίστρια.

Ενδιαφέρον γεγονός: Η Ρίτα είναι μουσουλμάνα, το οποίο όμως δεν την εμποδίζει να ντύνεται όπως θέλει στη σκηνή, στη ζωή και στον κινηματογράφο.

3η θέση – Έλεν Μίρρεν

Αναλογία: 1.546

Χρυσή τομή: 95,6%

Η σέξι κυρία έχει υποδυθεί 6 φορές την βασίλισσα και συνεχίζει να δέχεται ρόλους στα 72 της. Η αριστοκρατική της εμφάνιση, ο αισθησιασμός, και το σημαντικότερο, η αυτοπεποίθηση που εκμπέμπει η Έλεν, κάνει τους πάντες να την θαυμάζουν.

2η θέση – Κιμ Καρντάσιαν

Αναλογία: 1.558

Χρυσή τομή: 96,3%

Ασυνήθιστη και εκκεντρική, είτε την αγαπάτε ή την μισείτε, όμως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 103 εκατομμύρια συνδρομητές στο Instagram, που θα μπορούσε να αντιστοιχεί στον πληθυσμό της Ιαπωνίας.

Η Kim είναι 36 ετών και έχει 2 παιδιά.

1η θέση – Σκάρλετ Γιόχανσον

Αναλογία: 1.56

Χρυσό τομή: 96,4%

Η ίδια η ηθοποιός δεν θεωρεί το σώμα της ως ξεχωριστό. Επιπλέον, ονειρεύεται να παίξει το ρόλο μιας άσχημης γυναίκας ή ενός μεταλλαγμένου. «Δεν θέλω να είμαι η μούσα κανενός». Είναι 32 ετών και έχει μια κόρη.

Η συνταγή ομορφιάς υιοθετεί η Σκάρλετ, την έχει λάβει από τη μητέρα της: “Πίνετε άφθονο νερό, μην καπνίζετε, αγνοείστε το ξυπνητήρι”.

Μπόνους: πώς να υπολογίσετε τη χρυσή αναλογία σας

Μετρήστε την περιφέρεια του θώρακα (Β), την περιφέρεια της μέσης (W) και την περιφέρεια της λεκάνης (H). Στη συνέχεια, μετρήστε την απόσταση από τη γραμμή του στήθους στη μέση (BW) και από τη μέση έως τη λεκάνη (HW).

Υπολογίστε τους δείκτες σύμφωνα με τον τύπο:

(B – W) x BW x 0,5 = Δείκτης στήθους

(H-W) x HW x 0,5 = Δείκτης λεκάνης

(Δείκτης στήθους + δείκτης λεκάνης) / δείκτης λεκάνης = χρυσή αναλογία

Ο ιδανικός λόγος της χρυσής τομής είναι 1,618.

Credit: ADME

Αφήστε το σχόλιο σας: