8 Fails με Βαφές Μαλλιών που θα Σας κάνουν να Γελάσετε - Fanpage

8 Fails με Βαφές Μαλλιών που θα Σας κάνουν να Γελάσετε

Ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για βάψιμο μαλλιών είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Αλλά τι γίνεται, όταν η κομμώτρια σας γυρίζει και αντικρύσετε τον καθρέφτη, και δεν είναι καν το χρώμα που ζητήσατε και είναι απλά απαίσιο;

Μερικές φορές τα πράγματα δε πάνε όπως τα σχεδιάζουμε. Είτε η κομμώτρια κάνει κάποιο λάθος είτε εσείς στο σπίτι όταν βάφετε τα μαλλιά σας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε με την κατάσταση, είναι να γελάσετε.

1. Ο πονηρός σύζυγος που πήρε το μάθημά του
1
Ένα μοιραίο πρωινό, ο Simon Ford αποφάσισε να δοκιμάσει στα κρυφά το ακριβό σαμπουάν της γυναίκας του, μη γνωρίζοντας μια σημαντική λεπτομέρεια: το σαμπουάν ήταν βαφή μαλλιών, που χρησιμοποιούσε η σύζυγος για να κρατάει το χρώμα στις άκρες των μαλλιών της. Μάλλον το πάθημα έγινε μάθημα, και δε θα ξαναχρησιμοποιήσει άλλη φορά τα προϊόντα της γυναίκας του.

2. Όμπρε αλά Κρουέλα
2
Όταν αυτή η νεαρή Βρετανίδα πήγε στο κομμωτήριο για μια θεραπεία μαλλιών με την ελπίδα να ζωντανέψει τις άκρες των μαλλιών της, δεν είχε ιδέα ότι θα έφευγε έτσι: δύο τόνοι μαλλιών, που κατέληξε να είναι ένα άσχημο όμπρε που έμοιαζε μάλλον περισσότερο με την Κρουέλα Ντε Βιλ. Το κομμωτήριο διόρθωσε τα μαλλιά της, αλλά αναγκάστηκε να πληρώσει κανονικά για τη βαφή.

3. Κινητή δωρεάν διαφήμιση
3
Κάτι που σίγουρα μαθαίνουν στη σχολή κομμωτικής, είναι ότι έχει σημασία με τι καλύπτεις το κεφάλι σου βάφεις τα μαλλιά σου. Αλλά όταν βάφεις τα μαλλιά στο σπίτι, παραλείπεις αυτό το σημαντικό μάθημα. Στη περίπτωση αυτής της γυναίκας, έβαλε μια πλαστική σακούλα που είχε ένα πράσινο λογότυπο, που αποτυπώθηκε στα μαλλιά της όταν ήρθε σε επαφή με τη βαφή. Αυτό θα πει δωρεάν διαφήμιση!

4. Βαφή μαλλιών και μετώπου!

Onya Lynnie! #hairdyefail #thanksmum

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Melissa Roughley ? (@miss_meliss88) στις

Όταν βάφουμε τα μαλλιά στο σπίτι, το βάψιμο είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο κομμάτι είναι να αφαιρέσεις τη βαφή από το δέρμα, όπως το ανακάλυψε και η εικονιζόμενη.

5. Και τα μαλλιά έγιναν πράσινα

#hairdyefail #notetoself DO NOT DYE YOUR HAIR BY YOURSELF THE NIGHT BEFORE A BUSINESS TRIP!!! And YES that is green – how the hell did that even happen?? ???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mia-Carin Tanner (@miacarin) στις

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας, αποφασίζουμε να κάνουμε μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή μας πριν από μια μεγάλη μέρα. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση, ήταν το προηγούμενο βράδυ πριν από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Οι ρίζες των μαλλιών της έγιναν πράσινες. Μάλλον λάθος στιγμή διάλεξε να κάνει αλλαγή…

6. Σου πάει το μωβ!

Never fails #hairdyefail

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Caitie Rage (@caitierage) στις

Τα φτηνά δαχτυλίδια μπορούν να βάψουν το δέρμα σε πράσινο χρώμα, αλλά έχετε δει να γίνεται μωβ; Αυτό γίνεται όταν βαφή μαλλιών μπαίνει κάτω από δαχτυλίδι, και άντε μετά να τη βγάλεις!

7. Βαφή πάνω σε βαφή

Όταν βάφουμε τα μαλλιά μας πολλές φορές συνεχόμενα, θα βρούμε τον εαυτό μας να έχει ένα περίεργο και ανεξήγητο χρώμα μαλλιών.  Θα χρειαστεί πολλή βαφή και πολλές ώρες για να βαφτούν σε ένα ανοιχτό ξανθό μετά… 7. Βαθιές ρίζες

Managed to give myself more roots than I started with? #hairdyefail Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alana Webb (@alanthebanane) στις

Αυτή η κοπέλα κατέληξε να έχει πιο βαθιές ρίζες από όσο είχε πριν βαφτεί. Αν και το κόκκινο της πάει πολύ!

Μοιραστείτε αυτές τις αστείες στιγμές με βαφές, που πήγαν λάθος με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: goodhousekeeping.com

Αφήστε το σχόλιο σας: