9 Μυστικά & Κόλπα για το Μανικιούρ που θα Κάνουν τα Νύχια σας να δείχνουν ΠΑΝΤΑ υπέροχα. Απαραίτητα για ΚΑΘΕ Γυναίκα! - Fanpage

9 Μυστικά & Κόλπα για το Μανικιούρ που θα Κάνουν τα Νύχια σας να δείχνουν ΠΑΝΤΑ υπέροχα. Απαραίτητα για ΚΑΘΕ Γυναίκα!

Το όμορφο μανικιούρ είναι η βάση για μια επιτυχημένη εικόνα. Έτσι η η φροντίδα τους απαιτεί αρκετή προσπάθεια, χρόνο, και μερικές φορές ακόμη και γερά νεύρα.

Σας προτείνουμε μερικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τα νύχια σας να παραμείνουν δυνατά, υγιή και όμορφα ανά πάσα στιγμή.

Φτιάξτε μόνες σας κουκκίδες

1

Φτιάξτε πολύ εύκολο αντίστοιχο εργαλείο για κουκκίδες με ένα συνηθισμένο μολύβι με γόμα και καρφίτσες. Το αποτέλεσμα δεν είναι χειρότερο από αυτό ενός επαγγελματία!

Αλουμινόχαρτο για το επίμονο βερνίκι

2

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται συνήθως για την απομάκρυνση των ημιμόνιμων βερνικιών τζελ. Αλλά είναι απολύτως κατάλληλο και για τις συμβατικά βερνίκια, αν είναι πολύ επίμονα. Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με ασετόν, εφαρμόστε το στο νύχι και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και το βερνίκι θα αφαιρεθεί εύκολα.

Οδοντόκρεμα για την αφαίρεση σκουρόχρωμων βερνικιών

3

Έχετε προσέξει ότι το σκουρόχρωμα βερνίκια αφήνουν σημάδια; Αλλά υπάρχει μια λύση! Εφαρμόστε λευκαντική οδοντόκρεμα στα νύχια, τρίψτε ελαφρά με μια βούρτσα και σε ένα λεπτό τα νύχια σας θα είναι ξανά όμορφα!

Στεγνώστε γρήγορα το βερνίκι σε κρύο νερό

4

Κρατήστε τα βαμμένα νύχια στον αέρα για 2 λεπτά, και στη συνέχεια βυθίστε τα σε κρύο νερό για 3 λεπτά. Μπορείτε να τα βγάλετε για λίγο έξω, αν τα δάχτυλά σας κρυώνουν. Μετά από αυτή τη διαδικασία, τίποτα δεν τολμά να αποτυπωθεί στο φρεσκοβαμμένο ​​βερνίκι.

Πώς να κάνει ένα κανονικό χρώμα νέον

5

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί αν εφαρμόσετε πρώτα στα νύχια σας μία λευκή βάση.

Βαζελίνη ενάντια στο βερνίκι

6

Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το βερνίκι από το δέρμα, αν πρώτα εφαρμόσετε περιμετρικά βαζελίνη στο δέρμα γύρω από το νύχι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, και στη συνέχεια αφαιρέσετε το περιττό βερνίκι με ένα ξυλάκι.

Πώς να «θεραπεύσετε» σπασμένα νύχια

7

Αν σπάσει το νύχι σας, δε χρειάζεται να το κόψετε, αλλά αρκεί να βάλετε ένα «μπάλωμα». Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό ύφασμα και κόλλα νυχιών και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Φανταστικό μανικιούρ με φτερά

8

Αν τύχει να βρείτε ένα όμορφο φτερό, κρατήστε το και κάντε ένα μοναδικό μανικιούρ!

Όμπρε μανικιούρ

9

Για να κάνετε όμπρε νύχια χρειάζεστε μονάχα 2 χρώματα βερνικιών. Απλά κάθε φορά αραιώστε το βασικό χρώμα με περισσότερο λευκό.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: