Αυτή η γυναίκα αποφασίζει να προετοιμαστεί για το γάμο της. 7 ώρες αργότερα, δεν την αναγνωρίζει ούτε ο αρραβωνιαστικός της! - Fanpage

Αυτή η γυναίκα αποφασίζει να προετοιμαστεί για το γάμο της. 7 ώρες αργότερα, δεν την αναγνωρίζει ούτε ο αρραβωνιαστικός της!

Η κομμωτική και το styling μπορεί να ακούγονται δύο απλά πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν απίστευτες προκλήσεις.

Η Sara Pestella, μια υπάλληλος που εργάζεται σε ένα κομμωτήριο στη Florida, δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα αντίκριζε μαλλιά όπως της Holly. Η Holly είχε αφήσει τελείως τον εαυτό της. Τα μαλλιά της έφθαναν μέχρι τους γοφούς της και ήταν εντελώς αχτένιστα.. Ωστόσο, ήταν αποφασισμένη να αλλάξει την εμφάνισή της εγκαίρως, πριν από το γάμο της.

1

Είχε να κόψει τα μαλλιά της εδώ και χρόνια. Ήταν ξηρά, βαριά, κατεστραμμένα και είχε μερικά λευκά – τα μαλλιά της είχαν διχρωμία. Ο λόγος που η Holly ήταν έτσι όπως ήταν, οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό σε κάτι που ο πατέρας της, της είχε πει κάποτε: «Οι γυναίκες πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά για να είναι όμορφες». Αυτές οι λέξεις είχαν χαραχθεί μέσα της. Αλλά αυτό έπρεπε να αλλάξει…

2

Η Holly ετοιμάζονταν να παντρευτεί και ήθελε απεγνωσμένα μια αλλαγή. Χρειάστηκε η συνεργασία μιας ομάδας ειδικών στο κομμωτήριο, για να πετύχει το αδύνατο. Αρχικά, ο στυλίστας της έκοψε πάνω από μισό μέτρο τα μαλλιά της και έπειτα, η Sara πέρασε άλλες επτά ώρες εργασίας, σε τέσσερα στάδια και χρησιμοποιώντας πολλαπλές αποχρώσεις χρωμάτων, για να επιτύχει το τελικό αποτέλεσμα.

Εργάστηκε κυριολεκτικά όλη τη νύχτα για το μετασχηματισμό! Είναι καταπληκτικό – απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες της Holly, με τα όμορφα χρυσαφένια μαλλιά της τώρα:

3

4

«Η Holly αισθάνεται όμορφη με τα νέα της μαλλιά», δήλωσε η Sara, περήφανη που αποτελεί μέρος ενός τόσο σημαντικού σχεδίου ανανέωσης.

Το νέο hairstyle δεν άλλαξε μόνο την εξωτερική εμφάνιση της Holly, αλλά την έκανε να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της και εσωτερικά. Ελπίζουμε να έχει έναν υπέροχο γάμο!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: