Είχε να κόψει τα μαλλιά της πάνω από 30 χρόνια. Μόλις δείτε ΠΩΣ έγινε μετά κούρεμα; Θα τρίβετε τα μάτια σας! - Fanpage

Είχε να κόψει τα μαλλιά της πάνω από 30 χρόνια. Μόλις δείτε ΠΩΣ έγινε μετά κούρεμα; Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ως γυναίκες, πάντα βάζουμε προτεραιότητα τους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας τελευταίο. Για την Mitsy, αυτή η συνήθεια έλαβε χώρα για πάνω από 30 χρόνια. Αυτό σήμαινε ότι η εμφάνιση και το στυλ της ήταν εκτός μόδας, για να πούμε το λιγότερο.

Αντί να περιποιείται τον εαυτό της, άφησε τα μαλλιά της και την γκαρνταρόμπα της εκτός ελέγχου. Έτσι η παρουσιάστρια της διάσημης εκπομπής Rachael Ray για να γιορτάσει την 201η μεταμόρφωση, προσκάλεσε την Mitsy στην εκπομπή και της πρόσφερε ένα μοναδικό makeover!

1

Η Mitsy δεν πίστευε ότι η Rachael Ray την επέλεξε για αυτό το σκοπό. Πριν ξεκινήσει το makeover, η Mitsy δήλωσε στην εκπομπή ότι μια νέα εμφάνιση ήταν κάτι που χρειαζόταν απελπισμένα.

Η πολυάσχολη μαμά γνώριζε ότι έπρεπε να δώσει περισσότερη προσοχή στον εαυτό της. «Τα μαλλιά μου είναι τόσο μακριά που φτάνουν μέχρι τα γόνατά μου…Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου.»

2

Η στυλίστρια και συντάκτρια του περιοδικού Marie Claire, η Zanna Roberts Rassi, βρισκόταν στην εκπομπή και επιμελήθηκε το νέο χτένισμα της Mitsy, όπως και άλλαξε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της με στυλάτα ρούχα. Η Zanna περιγράφει την εμπειρία της:

 

«Ένιωθε έτοιμη να αλλάξει και το δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Κόψαμε πολλά μαλλιά…Ήταν απίστευτο!»

3

Η στιγμή που η Mitsy βγαίνει στη σκηνή, η μητέρα της η Mary, η Zanna και η Rachael έμειναν άφωνες με την καινούρια της εμφάνιση. Η Mitsy έμοιαζε μια τελείως διαφορετική γυναίκα και είχε την κατάλληλη αυτοπεποίθηση.

 

4

Δείτε και μόνοι σας την εκπληκτική μεταμόρφωση, που την άλλαξε όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και συναισθηματικά.

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: