Μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό στήθος με ένα απλό τρικ - Fanpage

Μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό στήθος με ένα απλό τρικ

Θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό στήθος – μπούστο σε 5 μόλις λεπτά; Κανένα πρόβλημα! Ακολουθήστε το μυστικό τρικ των διάσημων γυναικών του Hollywood και κάντε το μπούστο σας πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

Ο λόγος για το γνωστό contour και highlight που κάνουν και στο πρόσωπο προκειμένου να αποκτήσουν γωνίες, να κρύψουν κάποιες ατέλειες και βέβαια να το κάνουν να δείχνει λεπτότερο . Πρόκειται για το βασικό μυστικό όπλο του μακιγιάζ που δημιουργεί μια οφθαλμαπάτη, μια ψευδαίσθηση που όμως θα σας κάνει να δείχνετε πολύ πιο ελκυστική!

Πρόκειται για το βασικό μυστικό όπλο του μακιγιάζ που δημιουργεί μια οφθαλμαπάτη, μια ψευδαίσθηση που όμως θα σας κάνει να δείχνετε πολύ πιο ελκυστική!

Σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε καθημερινά, γιατί είναι λίγο υπερβολικό, ωστόσο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ειδικές περιστάσεις!

Δείτε λοιπόν τα βήματα:

1. Αρχικά πάρτε ένα contour stick και σχεδιάστε τις γραμμές που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

2. Μετά πάρτε ένα concealer stick και δημιουργήστε πάλι κάποιες γραμμές όπως στο βίντεο.

3. Με ένα πινέλο για makeup απλώστε τις γραμμές του concealer μέχρι να αναμειχθούν και να γίνει ομοιόμορφο το χρώμα.

4. Ενώ, όσον αφορά το contour Θα χρειαστείτε ένα πινέλο ανάμειξης για να αναμείξτε τις γραμμές του μέχρι να γίνουν ανεπαίσθητες και ομοιόμορφες.

5. Μετά βάλτε λίγη πούδρα για να ασφαλίσετε τα πρώτα δυο καλλυντικά προϊόντα.

6. Έπειτα, προκειμένου να προσθέσετε περισσότερη διάσταση και βάθος, πάρτε λίγη σκούρα καφέ σκιά και απλώστε την όπως στο βίντεο.

7. Τέλος, κάντε το ίδιο και με μια ανοιχτή μπεζ σκιά ή ένα highlighter και είστε έτοιμη

Πηγή: .daddy-cool.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: