Αυτά τα Νέα Καταπληκτικά Μπικίνι είναι Εμπνευσμένα από τις Πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ και θα Κάνουν Θραύση Φέτος το Καλοκαίρι! - Fanpage

Αυτά τα Νέα Καταπληκτικά Μπικίνι είναι Εμπνευσμένα από τις Πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ και θα Κάνουν Θραύση Φέτος το Καλοκαίρι!

Τα μπικίνι των πριγκιπισσών της Disney υπάρχουν στην πραγματικότητα και σας περιμένουν να τα φορέσετε φέτος στην παραλία. Σε κάθε μπικίνι που αντιστοιχεί σε μια πριγκίπισσα της Disney, προσφέρεται ένα πανέμορφο και μοναδικό στιλ.

Επίσης, κάθε μπικίνι είναι ζωγραφισμένο στο χέρι. «Η αποστολή μας, είναι να κάνουμε την πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σας να λάμψει και να μαγέψει τους πάντες και τα πάντα γύρω της», έγραψαν από τη startup στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Κάθε κομμάτι προσαρμόζεται πλήρως στο σώμα και τα μεγέθη ποικίλουν από μικρά έως και πολύ μεγάλα. Έτσι, όλες οι γυναίκες έχουν μερίδιο στην μαγεία.

Τα μπικίνι είναι διαθέσιμα τώρα, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να γίνουν στο χέρι, οπότε παραγγείλετε το αγαπημένο σας όσο πιο σύντομα μπορείτε. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε το φετινό καλοκαίρι!

Περισσότερες πληροφορίες: Enchanted Bikinis, Facebook, Instagram

1

2

3

4

5

6

7

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: